Iako je termin poroda bio predviđen za 25. kolovoza, glumica je prenijela čak dva tjedna pa je Leona Paraminski svoju bebicu donijela na svijet u subotu, 4. rujna. Glumica je rodila u Santa Barbara Cottage Hospital, u istoj bolnici u kojoj je rodila i Meghan Merkle, a koja je na glasu kao jedna od boljih bolnica u okrugu.

Leona i njezin suprug Tin Komljenović već nekoliko godina žive u Santa Barbari, u Kaliforniji, a 2012. godine vjenčali na karipskom otoku Santa Lucia.

View this post on Instagram

A post shared by Leona Paraminski (@leonaparaminski)

Kako Leona i Tin nisu uspjeli postati roditelji prirodnim putem, sreća im se osmjehnula zahvaljujući medicinski potpomognutoj oplodnji, o čemu je ona otvoreno pričala. Na potpomognutu oplodnju doputovali su u Hrvatsku, u zagrebačkoj Poliklinici IVF.

Leona je cijelu trudnoću provela bez većih tegoba, a dva tjedna prije termina poroda, ispričala nam je kako se veseli svojoj majčinskoj ulozi te kako je pomno isplanirala prev dane majčinstva: 'Imat ćemo pomoć oko kućanstva, ali što se tiče pomoći oko bebe, to želimo sami, pogotovo na početku. Tin će raditi od doma prvih par tjedana i bit ćemo zajedno. Možda će i dio naših obitelji doći u kratki posjet iz Hrvatske, ali kasnije'

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram