Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njezino Kraljevsko Visočanstvo Princeza Charlotte od Cambridgea u školi koristi drugo ime!

Kako se ne bi razlikovala od drugih učenika, princeza Charlotte u školi koristi drugo, ne-kraljevsko ime, s čime se William i Kate u potpunosti slažu

 prinvc i princeza

I u Britaniji je došao kraj ljetnim praznicima, a mala princeza i mali princ, 6-godišnja Charlotte i 8-godišnji George, krenut će ovaj tjedan u školu.

No unatoč svome kraljevskom statusu, insajderi za Mirror, otkrivaju da ih odgajatelji i učitelji tretiraju jednako kao sve ostale učenike.

Kako i Kate i William u potpunosti podržavaju takav pristup očito je po njihovim stavovima, koje često govore u javnosti, a to je da žele da im djeca imaju djetinjstvo što je moguće ‘normalnije’ s obzirom na obiteljsku pozadinu. I baš zato princeza Charlotte u školi koristi drugo ime.

Njezino je pravo ime Charlotte Elizabeth Diana, a službena titula glasi Njezino Kraljevsko Visočanstvo Princeza Charlotte od Cambridgea.

Zamislite kako bi izgledalo kada bi je učiteljica prozvala punim imenom i prezimenom… Stoga, baš kao što se George u školi odaziva na George Cabmridge, tako i princezu zovu Charlotte Cambridge.

Njihov je otac William, kao i ujak Harry, također koristio skraćenu verziju prezimena svoga oca - Wales.

No, mama i tata za malenu princezu također imaju svoje verzije imena. Na nekim obiteljskim snimkama William je zove Mignonette, a Kate se koristi nadimkom Lottie.

Tekst: Lucija Bogdanić

Foto: Instagram

Najnovije