Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cameron Diaz o majčinstvu u 47. godini: 'Jedini pritisak koji imam je doživjeti 107 godina'

Da ste oko 2000. bili trudni između 30. i 35. godine, liječnici bi vas svrstali u stariju trudnicu. No od 2010. pa nadalje sve je više žena koje postaju majke prvi put nakon 40. godine života

 cameron diaz
Glumica i poslovna žena Cameron Diaz, jedna je od njih, a postala je mama prvi put u siječnju prošle godine, i to u 47. godini života. Za YouTube podcast Naomi Campbell, No Filter, prije nekoliko mjeseci Cameron Diaz je otvoreno progovorila o tome kako je postati mama u četvrtom desetljeću života.

'Mnogi to rade posve suprotno od mene ... vjenčaju se mladi i osnuju obitelj', kaže Cameron, 'Ja sam to odlučila ostaviti za drugu polovicu svog života.' Nadalje, glumica je objasnila kako je baš tijekom te polovice života proživjela najsretnije trenutke i da su joj kći Raddix i suprug Benji Madden najbolje što joj se ikad dogodilo.

No imati dijete sa 47 godina drugačije je iskustvo nego imati ga sa 27 godina, što znači da će glumica svoje 50-e i 60-e provesti baveći se roditeljskim obavezama, što zahtijeva i psihičko i tjelesno zdravlje.  Na tu je temu Cameron duhovito izjavila:'Jedini pritisak majčinstva u ovoj dobi je što moram zdravo živjeti da bih doživjela 107 godina! Uopće nije neki pritisak!'

'Imati obitelj dok si mlad ... ja kao i sve drugo što trebaš raditi kad soi mlad – samo to napraviš. No kada u mojim godinama postaneš roditelj, stvarno moraš naporno raditi i truditi se', rekla je glumica. Trenutno, roditeljska uloga i vlastiti posao posve zadovoljavaju Cameron i ne misli se više vratiti u svijet filma.

'Nisam snimila film od 2014. Prošlo je dosta vremena otkako sam radila na filmu. I, to mi odgovara', izjavila je glumica.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije