Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mama veganka: 'Zašto dopuštam svojoj bebi da jede zemlju, kamenčiće i grančice?'

Mišljenja su različita, odgojne metode različite, a krajnosti? Pa, nisu dobre ni u jednome segmentu života, pokazalo je to iskustvo mnogih kroz stoljeća

 tik tok mama

Mama Fern ističe se na TikToku svojim alternativnim roditeljskim metodama. Ne želimo reći da je predstavnik krajnosti, vjerojatno ima stavova koje bi mnogi roditelji i podržali, mada ne u tolikom obimu, ali Fern je svojim odgojnim metodama pokrenula pravu lavinu komentara po društvenim mrežama.

Kako je ugasila mogućnost komentiranja ispod svojega profila, neki su se roditelji influenceri udružili pa svaki put kada ona objavi neki video koji 'ostavi bez daha', odgovore joj svojim videom koji kritizira njezine stavove, a jedan od klipića nosi naziv 'Ova će žena ubiti svoje dijete'.

Fern je tako odlučila da će dopustiti svome sinu da sam odabere vlastito ime kada dovoljno odraste da može odlučiti o tome važnom pitanju.

Mama također inzistira na tome da ljudi nikako ne peru ruke kada se igraju s njezinom bebom i dopušta mu da jede kamenčiće, zemlju i grančice koje nađe u parkiću, dvorištu, prirodi, smatrajući da mu na taj način jača imunitet.

U videu koji je pogledan 16,8 milijuna puta ova mama odgovara na pitanje jedne pratiteljice: 'Zašto mu dopuštaš da jede pjesak?'

Mama, inače veganka, objašnjava kako je njezin sin isključivo dojena beba i da mu dopušta da jede zemlju, pjesak, kamenčiće i ostalo jer ne vjeruje u milijune dolara skupe kampanje koje propagiraju lažni ideal zdravlja.

@comingupfernReply to @platoon_lagoon ##veganbaby##exclusivelybreastfeeding##crunchymom##crunchy##crunchymama##holistic##gentleparenting##respectfulparenting♬ Amityville Horror - Scary Halloween Sound Effects - Halloween Sound Effects

"Ne bojim se bakterija, zapravo, dobrodošle su. Vjerujem prirodi i svojoj bebi", rekla je Fern.

@comingupfernBebe needs all the bacteria he can get ##crunchymom##holistic##freebirth##homebirth##homebirthbaby♬ original sound - ?

Naime, Fern antibiotike naziva 'otrovom za bebe', što je posebno razbjesnilo određene influencere pa su napravili kompilaciju videa i na tu temu.

Najnovije

Najpopularnije