Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iznenađenje za glumicu: prijateljice joj priredile neočekivani 'party'

Kada se jutros našla s prijateljicama na kavi, glumica Lana Gojak Bajt nije ni slutila da joj pripremaju posebno iznenađenje

 Lana Gojak Bajt

Glumica Lana Gojak Bajtbroji sitni do svog prvog porođaja, a kako joj je protekla trudnoća i kako se priprema za prvi susret sa svojom bebom, pričala nam je u nedavnom intervjuu. Ako ste ga kojim slučajem propustili, možete ga pročitati ovdje!

A osim što Lana ne propušta jogu za trudnice i već je pripremila sve što će joj trebati za kćerkicu, ne propušta ni druženja. Današnje kišno jutro u Zagrebu posebno ju je obradovalo, kako zbog osvježenja koje je donijela promjena vremena, tako i zbog dogovorene kave s prijateljicama. I to nimalo obične kave kako je i sama isprva mislila. Naime, njezine prijateljice čekale su je na dogovorenom mjestu te ju silno iznenadile. Pripremile su joj pravi mali babyhower o kojemu sama Lana nije znala ništa.

Uz baby roza balone, njezine prijateljice i kolegice glumice među kojima Marija Jerneić, Nataša Janjić Medančić, Ana Maras Harmander, Ana Begić Tahiri... dočekale su ju u Velvetu, gdje su zajedno nazdravile ususret rođenju Lanine djevojčice.

"Kad odeš na kavicu ni ne sluteći što se sprema! Hvala vam cure! Usrećile ste me! Sad fakat mogu ić' rodit'. Hvala Kraljici @maraboop i princezama @rominapu@nanulananula@anamarasharmander@ladabonacci@csillbabe@iva.mihalic@krismaniac@lariemarinamatic@anabegictahiri", napisala je Lana u opisu fotografije na kojima je s njima.
Tekst: Dunja Ladić
Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije