Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladen Badovinac, frontman TBF-a, o očinstvu: 'Između hranjenja i pelena, borio sam se kad ću se naspavati'

U jesen 2019. frontman poznatoga splitskog benda uplovio je u bračne vode, a vjenčanje je bilo skriveno od očiju javnosti. Mladen je početkom 2020. postao ponosni tata te je za Story otkrio koliko ga je očinstvo promijenilo

 mladen badovinac

Splitski TBF svojim je pjesmama davno postao urbana legenda, a frontmen Mladen Badovinac smatra da dečki još imaju puno toga za dati i pokazati, samo da čekaju onaj pravi, veliki val. Kako je nedavno snimljena i nova pjesma 'Bambina Mia' s Cambijem, a i Mladen je početkom pandemije postao ponosni tata malenoga Vedrana, s njim je razgovarala Storyjeva novinarka Antonija Nazor.

Kako ste vi doživjeli situaciju sa zatvaranjem? Na samom početku 2020. postao sam otac, dobio sam sina Vedrana. Ionako bih, s obzirom na potrebe male bebe, bio kod kuće, a to je, moram priznati, zahtjevna priča. Doslovno sam se borio kad ću se naspavati, između hranjenja i pelena. U toj brizi prošli su mi najgori pandemijski dani... A tijekom prošlog ljeta čak smo imali i neke svirke pa kad se sve zbroji, situacija s koronom nije me ni okrznula.

Imate li osjećaj da ste se promijenili otkad ste postali tata? Kakav je osjećaj? Naravno da sam se promijenio. Potpuno sam pozitivno iznenađen. Inače, nikad nisam imao neku posebnu želju i težnju postati otac, ali nisam bio ni protiv. Razmišljao sam ako se i dogodi, sigurno ću  se tome prepustiti radosno i otvoreno. Tako je i bilo. Baš mi se sviđa očinstvo.

 mladen badovinac

Obično se kaže da se ljudi smekšaju kad dobiju dijete. Je li se i vama to dogodilo? Moram priznati da sam još malo emotivniji nego prije. Suze mi naviru malo češće na dirljive situacije iz filmova.

Što su vam prijatelji i obitelj rekli kad ste postali otac i oženili se? Ana i ja smo dovoljno dugo bili u vezi pa nije bilo iznenađenja.

Više pročitajte u jubilarnom 1000. broju Storyja, koji je na kioscima od 30. lipnja!

Tekst: Antonija Nazor

Foto: Jadran Babić, Story Press

Najnovije

Najpopularnije