Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Bučević sinu za 7. rođendan: 'Ja sam tu da te naučim da budeš pozitivan'

Poznata motivacijska govornica, Ana Bučević, na poseban je način svome sinu Lukasu čestitala 7. rođendan. Svojom motivacijskom čestitkom i nas je dotaknula te pokazala koje vrijednosti većina roditelja želi prenijeti na svoje dijete ...

ana bučević

Roditelji su uzor svojoj djeci. Djeca promatraju mamu i tatu, poprimaju od njih obrasce ponašanja, kroz njihove odnose uče graditi svoje odnose, kroz roditeljske oči doživljavaju svijet i svoju sliku svijeta stvaraju kroz roditelje.

Stoga, važno je izgraditi kvalitetan odnos s djetetom i biti autentičan i transparentan roditelj jer djeca od nas uče i izgrađuju se kao osobe.

Rođendanska čestitka naše poznate motivacijske govornice Ane Bučević svome sinu Lukasu za 7. rođendan i nas je motivirala da je podijelimo s vama jer, prije svega, zar ne bi svatko od nas poželio da mu dijete u svoj život ugradi ovakve vrijednosti? Prenosimo njezin post u cijelosti...

Velikih 7! Jučer si me pitao: 'Mama, kako si ti postala to što jesi? Kako si postala tako pozitivna?''Naučila sam, sine moj' - odgovorila sam ti. Jer to se nauči... Nauči se biti zahvalan. Ne uzimati blagoslove života zdravo za gotovo. I svaki dan ih osvijestiti i osjetiti radost zbog svega što imaš.

Nauči se biti samosvjestan. Znati da vrijediš. Da je samo tvoje postojanje već pokazatelj da si došao sa svrhom i da imaš svoje posebno mjesto na ovom svijetu. 

Nauči se biti ustrajan. Znati da nije uspjeh neki postignut cilj. Uspjeh je ne odustajati. Uspjeh je na pogreške gledati kao na pokušaje da postigneš ono što želiš. I znati da se uspjeh mjeri radošću koju živeći osjećaš.

Nauči se voljeti ljude. Znati da smo svi ispod kože isti. I da svatko radi najbolje što zna sa svoje razine svijesti. Da je ljubav najjače čak i jedino 'oružje' koje će ti ikada trebati.

Nauči se reći ne! Znati da se ne trebaš svidjeti svima, ali da se trebaš sviđati sebi. Da je ne jednako važno kao i da!

Nauči se vidjeti dobro u svemu. Čak i kada taj tren ne vidiš, ti svojim izborom i vjerom, nešto dobro u tome možeš vidjeti.

Nauči se birati svoje misli. To je nešto samo tvoje. I izborom svojih misli odabireš svoje osjećaje, a time i svoje akcije.

Nauči se vjerovati. Vjerovati i prije nego vidiš. Vjerovati da je Svemir tu za nas i da smo dio nevjerojatne Božanske kreacije.

Nauči se da smo kreatori svog života. Da možeš biti, imati i raditi sve što poželiš!

Eto tako se sine moj postaje pozitivan.A mama je tu da te svemu ovome nauči kao što to i radim već ovih predivnih 7 godina!Sretan ti rođendan najslađi moj dječaće!

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije