Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Wonder Woman rodila treću kćerkicu: 'Ne mogu biti zahvalnija i umornija!'

Nakon što je u ožujku objavila svoju trudnoću, nedavno je izraelska glumica Gal Gabottreći put postala mama. Još jedna princeza pridružila se obitelji

 wonder woman

Izraelska glumica Gal Gadot, koju je proslavila uloga u filmu Wonder Woman, rodila je treće dijete, djevojčicu Daniellu. Sretnu je vijest 36-godišnjakinja objavila je na Instagramu uz obiteljsku fotografiju sa suprugom Yaronom Varsanom i dvije kćeri, 4-godišnjom Mayom te 9-godišnjom Almom.

View this post on Instagram

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

'Moja slatka obitelj. Ne mogu biti zahvalnija i sretnija (i umornija), svi smo tako uzbuđeni što možemo dočekati Daniellu u svojoj obitelji', napisala je Gal Gadot.

Glumica je u ožujku na svojim društvenim mrežama objavila kako je trudna, a trudnički ples koji je tada izvela oduševio je njezine pratitelje.

View this post on Instagram

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Gal i Yaron vjenčali su se 2008., prva kći Alma rođena je 2011., a druga Maya 2017. godine. Glumica je nakon rođenja druge kćeri izjavila: 'Znam da zvuči čudno, ali kada sam rodila, doista sam se osjećala kao Wonder Woman. Nakon što rodite, osjećate se kao božica, učinili ste nešto nevjerojatno! Postati majka i donijeti novi život na svijet doista je božanstveno!'

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram

Najnovije