Tužna je mama u svome postu objasnila kako je poslala više od 20 pozivnica vršnjacima svoga sina, a party je organizirala na otvorenome, u parkiću, sve prema epidemiološkim mjerama.

Ona i sin čekali su goste, ali ni nakon pola sata nitko se nije pojavio, pa je potresena snimila scenu praznoga parkića, s potpuno neotvorenim čašama i grickalicama.

‘Doslovno se pojavilo 0 ljudi na rođendanskoj zabavi. Moj jadni mali čovjek, a tako se veselio’, rekla je mama na snimci. ‘Oprostite, snimka se trese, ali jako sam uzrujana oko toga’, dodala je.

Na snimci se vidi kako se dječak JJ sam igra u parkiću.

@dawners86heart broken. ##heartbroken##sosad##hurt##wow##lonely##poorguy##sadboy##birthday##happybirthday##omg##cry♬ SAD - Instrumental - Nhím Stone

Ovaj je video naišao na podršku pratitelja, skupivši više od 2 milijuna pregleda i 300 000 lajkova, a mnogi su roditelji podijelili slična iskustva. Kako bi izvukla situaciju, mama je obavila nekoliko telefonskih poziva i na kraju su se na proslavi ipak pojavile dvije obitelji s djecom.

Pratitelji su pitali mamu što JJ želi za rođendan i adresu, u namjeri da mu pošalju darove, ali je ona  zahvalila i rekla da JJ ne treba igračke. No ako žele, da mogu kupiti darove i poslati ih djeci u obližnju bolnicu te da je to JJ-jeva želja. ‘Bila bi to super donacija’, rekla je mama @dawners86.

Tekst: Lucija Bogdanić

Foto: Screenshot TikTok