Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maja i Nenad na odmoru: Prva plovidba maloga Blooma!

Naša je pjevačica odlučila nakon prvog nastupa u ovoj godini, uzeti kratak predah u Poreču, gdje su ona, Nenad i Bloom uživali u moru i suncu

 bloom na brodu

Maja Šuput je prošli vikend imala svoj prvi nastup u 2021. godini, a posla, vrijeme je i za kratak odmor koji je odlučila provesti sa suprugom Nenadom i sinčićem u Poreču. Tako je mali Bloom u svoj dnevnik putovanja mogao zabilježiti i da je plovio Jadranskim morem. Bila je to njegova prva vožnja brodom koju je mama Maja ponosno objavila na svome Instagramu.

 bloom na brodu

 ‘Od prvog dana smo se toliko dobro snašli da nismo tražili pomoć ni baka-servisa. Čak ni na sat vremena. Nismo odlučili da mi to moramo sami nego smo jednostavno pustili da sve ide svojim tokom, htjeli smo vidjeti kako ćemo se snaći. I snašli smo se odlično. Mislim da to ima veze s tim što smo oboje u zrelim godinama. Otkako smo beba i ja ušle u stan, atmosfera je idilična.

Muž nas je dočekao u blistavom domu punom cvijeća, darova i upaljenih svijeća radi romantičnog ugođaja. Ja sam još iz bolnice nazvala restoran jer sam željela pojesti apsolutno sve što nisam mogla u trudnoći, uglavnom sirova jela, pa su mi u Okrugljaku napravili najveći mogući tatarski biftek. Dok sam ja uživala u obroku koji sam čekala devet mjeseci, Nenad je mazio i ljubio bebu’, otkrila je Maja u svome nedavnom intervjuu za Story.

Tekst: Lucija Bogdanić

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije