Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jeste li spremni za najiščekivaniji događaj u godini - Jana Story Hall of Fame?

Još svega nekoliko sati nas dijeli od ovogodišnjeg Jana Story Hall of Famea, koji će vrata svojim gostima, celebrityjima, klijentima i partnerima, otvoriti danas u 20 sati, u Zagrebu, u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu

HallOfFame_2021_PR_J-1

Storyjev tim s nestrpljenjem i ponosom jedva Vas čeka ugostiti i slaviti s vama, nakon dvije godine pauze, nove pobjede i novi početak, u događaju koji ove godine nosi temu Garden of Eden. Danas ćemo se, nakon neplanirane stanke koja je zaustavila cijeli svijet, ponovno susresti na najglamuroznijem crvenom tepihu u gradu. Svečanu proslavu 19. godine Storyjevog postojanja nastavit ćemo u raskošnom atriju muzeja, uz taktove domaćih glazbenika i opuštenu atmosferu.

Na Story.hr-u i njegovim društvenim mrežama od večeras pratite kako vodeće zvijezde domaće scene pristižu na najglamurozniji događaj u gradu, u live emitiranjima doznajte što su odjenule i kako se osjećaju obasjani reflektorima uz bliceve fotoaparata. Na najčitanijem lifestyle portalu u Hrvatskoj, nakon red carpeta, nastavite pratiti kako se celebritiyji zabavljaju u atriju Muzeja za umjetnost i obrt, a tijekom večeri ćemo vas iznenaditi i ponekim live prijenosom dijela koncerta.

Osim naših uzvanika, najiščekivanijem događaju godine veoma se veseli i s nestrpljenjem ga iščekuje i Story redakcija. 'Story Hall of Fame događaj je koji naša redakcija, ali i zvijezde iščekuju svake, ali ove godine s još posebnijim i većim nestrpljenjem – zato što ovogodišnjim izdanjem naglašavamo novi početak silno važan za sve nas koji smo prošli povijesnu godinu za naše društvo, usto još živimo u pandemijskom razdoblju. Storyjevo događanje bit će pravi restart za sve uzvanike, a posebno za naše celebrityje jer je ovo prvo red carpet – koncertno - događanje u Hrvatskoj koje se održava u uvjetima 'novog normalnog'. Od svojih početaka u obliku 'celebrities only eventa' Story Hall of Fame je dosad slavio najbolje pjevačice i pjevače, glumice i glumce, osobe s najboljim stilom, kao i autore najboljih filmskih i kazališnih predstava, a ove godine, u duhu novih početaka i prihvaćanja novih koncepata, koncertom obilježavamo 19 godina postojanja časopisa Story, poručuje uredništvo redakcije Story uoči izdanja 8. Story Hall of Famea, ove godine ipak u nešto drukčijem ruhu – s manjim brojem uzvanika te programom prilagođenim epidemiološkim uvjetima i mjerama koje nalaže Civilni stožer nacionalne zaštite Republike Hrvatske. HallOfFame_2021_sponzori_PR (1)

Ovogodišnji Jana Story Hall of Fame održava se u suradnji s generalnim partnerom prirodnom mineralnom vodom Jana te uz partnerstvo drugih kompanija - Podravka, PBZ Card - Premium Visa, Barcaffe (Atlantic Grupa), Prahir Fine Jewellery, L'Occitane en Provence, HP, Xiaomi, Alca Beverages i Citroën (službeno partner vozilo).

Događanje će se održati u uvjetima ‘novog normalnog’ i uz pridržavanje mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH.

Pratite atmosferu s koncertnog događanja - Jana Story Hall of Fame večeras na story.hr od 20 sati!

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije

Najpopularnije