Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meghan Markle: 'Knjigu 'The Bench' posvetila sam muškarcu i dječaku koji čine da mi srce kuca bum-bum!'

Vojvode od Sussexa nedavno su drugi put postali roditelji, a maleni Archie sada je veliki braco. Inspirirana posebnim odnosem Harryja i Archieja, Meghan je napisala i knjigu za djecu 'The Bench'

 meghan i harry

Vojvotkinja od Sussexa, koja je nedavno rodila svoje drugo dijete, djevojčicu Lilibet, objavila je i prvu knjigu za djecu pod naslovom 'The Bench' te je odlučila donirati 2000 primjeraka ove knjige.

Knjiga će biti donirana knjižnicama, humanitarnim zajednicama i školama diljem SAD-a.

Meghan i princ Harry objavili putem svoje web stranice Zaklade Archewell izjavili su za javnost: 'Nakon više od godinu dana izazova za školarce i obitelji, vjerujemo da se svi moramo fokusirati na opću dobrobit – uložiti energiju u obrazovanje i svima pružiti podršku kako bi ostvarili emocionalno i mentalno zdravlje.'

Meghan je knjigu za djecu napisala inspirirana odnosom princa Harryja i njihova sina Archieja, a u posveti je napisala: 'Muškarcu i dječaku koji su učinili da moje srce kuca bum-bum'.

'Isprva sam napisala pjesmu Harryju za Dan očeva, mjesec dana nakon što se rodio Archie. No kasnije se pjesma pretvorila u knjigu 'The Bensh'.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Profimedia

Najnovije