Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anja Alavanja: S troje djece sve je samo ne dosadno!

Kako je obitelj poznate voditeljice prije mjesec dana dobila pojačanje, neke su se stvari promijenile, a život majke s troje djece pun je svakodnevnih izazova. Jedino, samo da je više prospavanih noći

 anja alavanja

Otkad se mali Dan prije mjesec dana pridružio veseloj ekipi, 9-godišnjem Jakovu i 6-godišnjem Ivoru, mama Anja Alavanja svladava nove vještine multitaskinga u svojoj obitelji. Mališa je definitivno donio puno radosti ne samo svojoj mami Anji i tati Vedranu Viljevcu nego i svojoj braći.

Voditeljica je za Story.hr ispričala kako je u kući s troje djece sve samo ne dosadno. Ovako brojna obitelj zahtijeva puno organizacije, logistike, jurnjave, ali i uživancije. Vješta Anja uspijeva, kako kaže, izaći na kraj sa svim obavezama starije djece - školom, vrtićem, odlaskom u park, treninzima, a veseli je to što je dolazak trećeg djeteta potaknuo njezine sinove da se osamostale u nekim stvarima.

'Kad Jakov vikne da mu nađem kopačke za trening, kažem: 'dojim, nađi si sam'', objasnila je poznata voditeljica.

Jakov i Ivor vole svoga maloga brata, a mama Anja je ispričala da ga vole maziti i grliti, kako ga ljuljaju u ležaljci, stavljaju mu dudu i njoj pomažu kod premotavanja dodajući joj pelenu...

'E, nećeš, razbojniče! Sad ću te gnjaviti, samo da vidiš kak je to kad ti ne daju da spavaš', napisala je Anja nedavno na svome Instagramu jer Dan još nema ustaljeni ritam spavanja i budnosti te obožava biti na rukama.

'Noćima smo više budni nego spavamo. Uvijek se nadamo da će ova nova biti bolja od prethodne, a kad se dogode tri spojena sata, osjećam se naspavano i svježe. Čovjek nauči cijeniti male stvari!', rekla je ponosna mama za Story.hr.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije