Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristina Šalinović šokirana trudničkim mukama: 'Ovo stanje me izluđuje'

Nakon što je nedavno objavila sretnu vijest kako je trudna, bivša manekenka se 'pojadala' prijateljicama i pratiteljicama na Instagramu kako i nije baš očekivala da blaženo stanje sa sobom nosi i neke ne tako blažene detalje

Kristina šalinović

Kristina Šalinović, bivša manekenka, koja već godinama živi u Milanu, u travnju je na svojim društvenim mrežama otkrila kao je u blaženom stanju sa svojim partnerom tattoo majstorom Enricom Miglioratijem.

Kako trudnoća napreduje i Kristinin trbuščić raste, pojavile su se neke nove trudničke tegobe, a bivša ih je manekenka odlučila podijeliti s drugim trudnicama i majkama.

'Sjajna kosa.. koja brzo raste... sjajna koža.. jedem što hoću i kadgod hoću... spavam preko dana...

Ali, nitko ti ne kaže da u isto vrijeme osjećaš kao da će ti koža eksplodirati... da se osjećaš kao napuhani balon... da je za grudi i bradavice bolno čak i odijevanje grudnjaka... i da si gladan baš staaalno... da plačeš bez razloga... da si u panic modu otkad doznaš da si trudna... da ideš milijun puta danju i noću piškiti... da stalno žudiš za nečim (neki dan sam stalno željela piti VODU)... da te smeta svaka odjeća koja ti stišće kožu... Jesam li nešto propustila? Što vas još muči u trudnoći? Ali, znate što? Koliko god me ovo stanje izluđivalo, uživam u scvakom trenutku! Slatka patnja majčinstva!', napisala je Kristina i pronašla utjehu i ohrabrenje u svojim prijateljicama i pratiteljicama.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije