Zaronit ćemo malo u znanost i astrologiju kako bismo otkrili sve što trebate znati o djeci rođenoj u svibnju.

Zašto su svibanjske bebe tako posebne?

Svibanjske bebe spoj su različitih neobičnih osobina, one mogu biti žestoke i tvrdoglave, ali ujedno vrlo emocionalne. Također, vaša svibanjska beba pokazivat će snažnu volju, bit će vrlo inteligentna, ali će se i brzo naljutiti. Unutrašnja i vanjska ljepota daje djeci rođenoj u svibnju magnetsku privlačnost tako da odmalena šarmiraju baš sve oko sebe.

shutterstock_95627920.jpg
Shutterstock Djeca rođena u svibnju odmalena šarmiraju baš sve oko sebe

Vrlo gorljivo brane svoja uvjerenja i stavove, no malčice su sramežljiviji u odnosu na suprotni spol i vječiti su sanjari. Svibanjska djeca odrastaju u osobe pune razumijevanja i empatije, vole putovati, a intuicija im je vrlo izražena. Aktivnost koja će usrećiti vašu bebu je čitanje – obožavaju sve što ima veze s umjetnošću i što hrani njihovu maštu. Djeca rođena u svibnju također vole sport, naporan rad i kretanje, a vas će stalno održavati u stanju napetosti.

shutterstock_1991601515.jpg
Shutterstock Svibanjska djeca obožavaju sve što ima veze s umjetnošću i što hrani njihovu maštu

Što znanost kaže o svibanjskim bebama?

Bebe rođene u svibnju bolje su zaštićene od respiratornih bolesti za razliku od djece koja su rođena u bilo kojem drugom mjesecu, piše u studiji objavljenoj 2015. godine u časopisu American Medical Informatics Association.

shutterstock_1660142374.jpg
Shutterstock Istraživanja pokazuju da su djeca rođena u svibnju bolje zaštićena od respiratornih bolesti

Što astrologija kaže o svibanjskim bebama?

Bebe rođene u svibnju su u horoskopu ili Bikovi (20. travnja do 20. svibnja) ili Blizanci (21. svibnja do 20. lipnja), odnosno zemljani ili zračni znakovi. Bikovi naginju stabilnosti, kao pravi predstavnici zemljanih znakova konzervativni su i lojalni. Djeca Blizanci su odlični u školi, a kasnije mogu postati vrlo uspješni. Djeca Blizanci su vrlo energični i stalno trčkaraju okolo, teško ih je uhvatiti i za glavu i za rep.

shutterstock_613878587.jpg
Shutterstock Djeca rođena u svibnju spoj su različitih neobičnih osobina

Poznate osobe rođene svibnju!

Clint Eastwood, John F. Kennedy, Audrey Hepburn, Mark Zuckerberg, Priscilla Presley, David Beckham, Bob Dylan, George Clooney, Stevie Wonder, Janet Jackson