Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Što čini bebe rođene u svibnju posebnima? Začudit ćete se koliko je njihov karakter pun suprotnosti

Bebe rođene u svibnju često odlikuje jaka motiviranost, tvrdoglavost, ali i izrazita emotivnost. Neka vas ne iznenadi živahnost proljetne djece, ona su lepršava i morat ćete ih loviti na sve strane

 svibanjske bebe

Zaronit ćemo malo u znanost i astrologiju kako bismo doznali sve što trebate znati o djeci rođenoj u svibnju.

Zašto su svibanjske bebe tako posebne?

Svibanjske bebe spoj su različitih neobičnih osobina, one mogu biti žestoke i tvrdoglave, ali ujedno vrlo emocionalne.

Također, vaša svibanjska beba pokazivat će snažnu volju, bit će vrlo inteligentna, ali će se i brzo moći naljutiti. Unutrašnja i vanjska ljepota daje djeci rođenoj u svibnju magnetsku privlačnost tako da odmalena šarmiraju baš sve oko sebe.

Vrlo gorljivo brane svoja uvjerenja i stavove, no malčice su sramežljiviji u odnosu na suprotni spol i vječiti su sanjari. Svibanjska djeca odrastu u osobe pune razumijevanja i empatije, vole putovati, a intuicija im je vrlo izražena. Aktivnost koja će usrećiti vašu bebu je čitanje – obožavaju sve što ima veze s umjetnošću i što hrani njihovu maštu. No djeca rođena u svibnju vole sport, naporan rad i kretanje, a vas će stalno održavati u stanju napetosti.

Što znanost kaže o svibanjskim bebama? Bebe rođene u svibnju bolje su zaštićene od respiratornih bolesti za razliku od djece koja su rođena u bilo kojem drugom mjesecu, piše u studiji objavljenoj 2015. godine u časopisu American Medical Informatics Association.

Što astrologija kaže o svibanjskim bebama?

Bebe rođene u svibnju sup o horoskopu ili Bikovi (20. travnja do 20. svibnja) ili Blizanci (21. svibnja do 20. lipnja), zemljani ili zračni znakovi. Bikovi naginju stabilnosti, kao pravi predstavnici zemljanih znakova, konzervativni su i lojalni. Djeca Blizanci su odlični u školi, a kao odrasli mogu postati vrlo uspješni. Blizanci kao djeca su vrlo energični i stalno trčkaraju okolo, teško ih je uhvatiti i za glavu i za rep.

Poznate osobe rođene svibnju! Dwayne ‘The Rock’ Johnson

Clint Eastwood

John F. Kennedy

Audrey Hepburn

Mark Zuckerberg

Priscilla Presley

David Beckham

Bob Dylan

Stevie Nicks

George Clooney

Stevie Wonder

Janet Jackson

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Shutterstock

Najnovije

Najpopularnije