Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INSIDE STORY Fabijan Pavao Medvešek: 'Karla na početku nije htjela ići sa mnom na date'

U novoj epizodi podcasta #insidestory časopis Story ugostio je sve popularnijeg mladog domaćeg glumca koji je već potvrdio koliko je svestran te mnogim telentima koje ima potencijalno najavio da mu se smiješi briljantna glumačka ...

 Antonija i Pavao

Već od malih nogu, zahvaljujući ocu, glumcu Reneu Medvešeku te stricu Svenu, Fabijan Pavao Medvešek dio je glumačkog svijeta, a svojim iznimnim talentom nametnuo se među najperspektivnije i najtraženije domaće glumce. Dokazuju to i brojni angažmani kojih Fabijan, unatoč pandemiji koronavirusa itekako ima.

No, ovaj svestrani 27-godišnjak pronašao je vremena i za nas pa je bio gost najnovije epizode podcasta Inside Story, kojeg možete gledati svakoga drugog ponedjeljka u mjesecu u isto vrijeme na portalu Story.hr i na YouTube kanalu AMZ TV-a. Našoj novinarki i voditeljici Antoniji Nazor, koju mnogi vole uprvo zbog njezinog vedrog duha i temperamenta, otkrio je što je želio biti kada je bio dječak, kakav ima odnos s partnericom Karlom te kako je izgledala avantura održavanja koncerata s vlastitim bendom diljem Europe.  Fabjan Medvešek 'Pobjegao sam sa seta serije 'Dar Mar' da bih, evo, stigao ovdje u podcast. Snimamo cijele dane i jako je puno scena, ali najsretniji sam kada radim. Najbolje, zapravo, funkcioniram pod pritiskom. Dobro je da imamo posla s obzirom na cijelu situaciju s koronavirusom. Zaista, ne mogu biti zahvalniji jer radim bez prestanka. Koliko god da mi nekada bude teško ustati se u pet ujutro, sjetim se da moram biti sretan i zahvalan jer imam priliku toliko raditi', rekao je na početku razgovora Fabijan. 'Jako je puno teksta i scena, a sve to učim tako što čitam. Ne učim tekst napamet jer ponekad se tekst 'lijepi' za mene. To je tako kada se unesete u lik i postovjetite se s njime', govori Fabijan koji u spomenutoj seriji igra ulogu policajca Branka. Iako je u djetinjstvu želio biti pilot, stvari su se posložile malo drugačije i odvele ga u svijet glume. I dobro da jesu, kažu mnogi, jer šteta bi bilo da takav glumački, ali i pjevački talent nisu doprijeli do javnosti. 'Odmalena sam želio biti pilot i glumac. Uvijek sam govorio kako ću biti oboje. Sjećam se kada je teta u vrtiću donijela sliku svoga sina koji je bio u vojsci. Mislio sam da je najbolja stvar koja se može postići u životu ta da budeš vojnik i voziš avion. Za mene je to bio najjači čovjek na svijetu. Na kraju nisam uspio u tome, otišao sam u glumačkom smjeru, ali mi je danas jako drago da je tako. Gluma je za mene najbolji posao na svijetu i sretan sam što se time bavim. Pjevanje je isto sastavni dio života. Imao sam bend koji je uglavnom svirao heavy metal i rock. U tom razdoblju zaista smo puno proputovali, odlično se zabavili, ali nismo ništa zaradili', govori ovaj talentirani mladić koji je zbog svog glazbenog umijeća, ali i umijeća transformacije pobijedio u posljednjoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. No, dotaknuo se Fabijan i svoje dugogodišnje djevojke Karle koja mu je ujedno najveća podrška, ali i najveći kritičar. 'Ona me poznaje najbolje i nevjerojatno je koliko može osjetiti sve što proživljavam. Karla mi najbrže i najlakše kaže što je i što nije. Čime me je osvojila? Ma, ja sam nju morao osvojiti', rekao nam je. Da baš ne otkrivamo sve, saznajte u podcastu Inside Story kako je Fabijan pak usplo osvojiti djevojku.
INSIDE STORY Fabijan Pavao Medvešek: 'Karla na početku nije htjela ići sa mnom na date'
Izvor: Youtube

Tekst: Promo

Foto: Dražen Kokorić

Najnovije

Najpopularnije