Roditeljstvo nije nimalo lak zadatak. Od neprospavanih noći do stalnog mijenjanja pelena, ta mala slatka bića zahtijevaju roditeljski angažman 7 dana u tjednu, 24 sata dnevno. Roditelji novoga doba razvili su neke nove vještine i inovativna rješenja kojima svladavaju stare roditeljske boljke.

Ovaj mladi tata došao je na jednu zanimljivu ideju kako da njegova kćerkica pije više mlijeka, a da pritom izbjegne nepotreban nered.

View this post on Instagram

A post shared by Rudy Willingham (@rudy_willingham)

Ovaj zanimljivi video podijelio je na svojoj društvenoj mreži glazbeni producent Rudy Willingham, a video je u kratkom roku postigao ludu gledanost od čak 235 000 pogleda i 19 000 lajkova.

U komentaru je napisao: ‘Moja kćer je ispod težine koju treba imati pa pronalazimo nove tehnike hranjenja!’

Kada pogledate video, shvatit ćete da on svoju bebu hrani pomoću uređaja 'Beer Bong' (ili uređaja pomoću kojeg se pije pivo). Willingham je modificirao uređaj postavivši i dudu na kraj dugačke silikonske cijevi.

Njegova se kćer vidno zabavljala gledajući tatu kako ulijeva mliječnu formulu u lijevak na jednom kraju ove zanimljive instalacije, a Will je duhovito dodao komentar: ‘Meni je funkcioniralo dok sam bio student, pa ne vidim zašto ne bi i njoj? #funny #dad #dadjokes’

Svima napominjemo da je ovo mala šala jednog tate pa možda ne morate isprobavati kod kuće!

Tekst: S. M.

Foto i video: Instagram/rudy_willingham