Princ Harry je, pojavivši se kao gost 25. veljače u showu Jamesa Cordena, otkrio kako njegov sinčić Archie obožava jesti vafle, a za to je zaslužna – ni manje ni više – nego sama kraljica.

‘Moja je baka pitala što da daruje Archieju za Božić, a Meghan je rekla pekač za vafle’ ispričao je Harry Jamesu. ‘I za Božić nam je poslala pekač za vafle pa svaki dan za doručak Meg priprema zdravu mješavinu za vafle, koje Archie jednostavno obožava’

Nije ni čudo što Archie obožava vafle jer na njih može staviti sve, od voća, pekmeza pa do čokolade, a probao je i slanu varijantu sa slaninom, i baš mu se sviđa. Mama Meghan se pobrine da sve to budu neke zdrave varijante, prpremljene od isključivo organskih sastojaka.

Harry i James vozili su se u otvorenome autobusu na kat, razgledavali Las Angeles i ugodno čavrljali, a svaki put kad bi govorio o sinčiću, princ je bio vidno razdragan i oduševljen. Pravi zaljubljeni tata!

‘Moj je sin trenutno nešto malo stariji od godinu i pol, jako je živahan i ima nevjerojatnu osobnost.  Može složiti dvije, tri riječi i već pjeva pjesmice’, pohvalio se Harry.

View this post on Instagram

A post shared by Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official)

Vjerojatno se mnogi pitaju koja je prva riječ koju je mali Archie izgovorio… Tata Harry, kao veliki ljubitelj prirode, ponosno je rekao: ‘Prva riječ koju je izgovorio bila je KROKODIL (Crocodile).’ U prosincu prošle godine javnost je imala prilike čuti malog Archieja jer je nastupio u pilot-epizodi    podcasta na Spotifyju - Archewell Audio. Obožavatelje je oduševio čestitkom ‘Sretna Nova godina!’

James i Harry stari su znanci. James je na vjenčanju Vojvoda od Sussexa čak nosio kostim Henrika VIII. kako bi zabavio uzvanike.

Tekst: S. M.

Foto: Shutterstock, Instagram

Video: YouTube