Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolina Ristović: 'Bravo za sve koji ste nabavili spasonosne uređaje'

Nikolina Ristović ex Pišek i njezina kćerkica Una slave novu priliku za život, ali to što su mnogi poslušali njezin savjet i nabavili spasonosne uređaje

 Nikolina Pišek

Prošla su dva tjedna otakako su Nikolina Ristović ex Pišek i njezina kćerkica Una jedva preživjele trovanje ugljičnim monoksidom. Njih dvije sada su u beogradu, a tamo je bivša voditeljica gostovala u emisiji 'Premijera-vikend specijal' te se prisjetila noći kada su zamalo izgubile život. Otkrila je i kako se danas njih dvije osjećaju te kakve je posljedice na njihovo zdravlje ostavilo udisanje otrovnog plina, kojeg još zovu 'tihi ubojica'. 

"Evo dokazujem upravo da sam živa. Izgledam relativno živo, hvala svima na brizi. Dobro se osjećam, još uvijek malo slabije dišem, nadam se da će posljedice nestati. Na mojoj zgradi su rađene sanacije nakon potresa i mislim da su ti radovi loše izvedeni. Došlo je do toga da su nas izvlačili polužive iz stana', prisjetila se te nastavila: "U trenutku evakuacije sam spavala, nije to bio zdrav san, već sam se bila odjavila. Počela sam osjećati simptome koje nisam povezivala s trovanjem. I kći se žalila na glavobolju. Mislila sam da je zbog hrane. Ona je otišla spavati, ja sam ostala budna i na nogama. U trenutku kad sam se javila suprugu, on je posumnjao da se nešto događa".

"Una je povraćala i meni je bilo loše. On je shvatio da se nešto događa, tada je alarmirao sve. Ja sam bila bez svijesti kad su oni došli. Djelomično se sjećam nekih ljudi i da su mi postavljali pitanja. Malo se sjećam prijema u bolnicu i tamo sam nakon nekog vremena došla svijesti. Znam da mi je prijateljica pričala da su joj rekli da je bilo još nekoliko minuta da bi bilo gotovo. Moj život je visio o koncu. Da sam ostala još dvadesetak minuta, ne bi mi bilo spasa", ispričala je. 

Kazala je i da se Una i ona sada osjećaju dobro.

"Imam promjene u ritmu srca i promjene na plućima. Una ima promjenu u moždanoj aktivnosti. Vidjet ćemo koliko su trajne. Sretna sam što sam živa', zaključila je.

Osim toga, Nikolina se ponovno o ovom slučaju oglasila ia na Instagramu gdje je napisala. "'Zahvaljujem svima koji su pitali, a nisam stigla odgovoriti. Dobro smo, pazimo na sebe i uživamo u nadolazećem proljeću. I zahvalna sam na slučajnom i dobro odrađenom prvom influenserskom zadatku. Slučajno sam saznala da su zalihe detektora za CO u Zagrebu potrošene. Bravo za sve vas koji ste ih nabavili! I ne, nemam nikakav lukrativan interes po ovom pitanju... Naša sigurnost u ovom slučaju mi je nagrada".

Sve o ovom nemilom događaju, ali i simptomima koji ukazuju na trovanje ugljičnim monoksidom, pročitajte ovdje!

Tekst: J. S. 
Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije