U nedjelju popodne sretan par je obavijestio javnost da je Meghan ponovno trudna te je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj uživaju u prirodi u intimnom ozračju. Dakle, mali Archie će uskoro biti veliki braco.  Kraljevska je obitelj, uključujući kraljicu Elizabetu već bila obaviještena o ovoj prekrasnoj novosti, a iz Buckinghamske palače su također izrazili lijepe želje, bez obzira na to što su Meghan i Harry iz palače otišli u ožujku prošle godine.

View this post on Instagram

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

Vojvode od Sussexa preselili su se u Kaliforniju ubrzo nakon početka pandemije, a trenutno žive u Montecitu, malome mjestu blizu Santa Barbara.

Ova sretna vijest stigla nam je samo četiri mjeseca nakon što se Meghan New York Timesu očitovala o spontanom pobačaju koji je imala u srpnju 2020., ali par se nije izjasnio o datumu poroda. Već je ljetos izvor blizak paru otkrio za Vanity Fair da su oboje preboljeli tešku traumu nakon pobačaja i da su dobro.

Archie, njihov sin, u svibnju će napuniti dvije godine, a sigurni smo da će biti jako odgovoran veliki braco.  Želimo im sreću, a Meghan lijepu i radosnu trudnoću!

Tekst: S. M.

Foto: Instagram