Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolina Ristović zahvalna na drugoj prilici: 'Ovo je naš drugi rođendan! Još smo uvijek žive!'

U subotu 6. veljače voditeljica Nikolina Ristović i njezina kćerkica Una prevezene su u Vinogradsku bolnicu zbog otrovanja ugljičnim monoksidom. Nikolina je vidno emotivno uznemirena uputila pratiteljima upozoravajuću poruku

 nikolina ristović u bolnici
Dva dana nakon nesreće s ugljičnim monoksidom, u kojem su Nikolina Ristić i njezina djevojčica, mogle izgubiti život, poznata je voditeljica objavila prilično emotivan post na svome Instagram profilu, popraćen fototgrafijama iz bolnice.'Naš drugi rođendan. Jer sam još uvijek živa. Kao i moja djevojčica. I kćerkica prijatelja koja je to poslijepodne 06.02., bila kod nas na igranju. Samo zbog intuicije mog muža preživjele smo trovanje ugljičnim monoksidom. Una je bila lakše otrovana od mene zbog razlike u visini, iz istog razloga su živi moji psi jer žive i dišu na 30ak centimetara visine', napisala je Nikolina.

Nikolina je vidno potresena svojim pratiteljima izrekla upozorenje da kupe detektore za ugljični monoksid te im poželjela da ostanu sigurni.

Toga kobnoga dana, 6. veljače, Nikolina se čula sa suprugom Vidojem telefonski i požalila se kako se osjeća loše i ona i kćer. Nije uopće posumnjala na trovanje ovim opasnim plinom, kojeg još zovu tihi ubojica.

Nakon što se nije javljala na sljedeće pozive, suprug je poslao prijatelja da provjeri jesu li ona i kćerkica dobro. Nikolina i njezina 5-godišnja djevojčica Una hitno su prevezene u Vinogradsku bolnicu.

 5-godišnja kći nikoline ristić

Nikolina se više nije vraćala u stan, nego se s Unom preselila u hotel do daljnjega.

Tekst: S. M.

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije