Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rođen drugačiji: Dječak s najdužim trepavicama u Rusiji!

Svaki je čovjek posebna jedinka, potpuno drukčiji od svih ostalih na ovoj Zemlji. Svaka je osoba jednako vrijedna, a što više različitosti upoznamo, život nam se čini sve većim čudom.

Muin Bachonaev

Njegovo je ime Muin Bachonaev, živi u Moskvi, u Rusiji i, kao većina njegovih vršnjaka ide u školu, aktivan je na društvenim mrežama, druži se s prijateljima i obožava nogomet. No, ima nešto drugačije na ovome 14-godišnjem dječaku, što ga ipak razlikuje od ostalih.

Naime, kada se rodio, malome Muinu trepavice su bile toliko dugačke da su mu dodirivale usne. Njegova je obitelj odmah obišla različite liječnike, ali oni su utvrdili da je dječak savršeno zdrav, samo da vjerojatno gen, koji je određen za rast trepavica i obrva, kod njega funkcionira, na neobjašnjiv način, drukčije nego kod ostalih ljudi. U obitelji Bachonaev rođeno je četvero djece i jedino je Muin obdaren tako dugim trepavicama.

Danas Muin ima 14 godina i kaže kako mu dužina trepavica od 4,3 cm ne predstavlja baš nikakav problem, da normalno živi kao sva djeca njegovih godina.

Njegov otac, 45-godišnji Zaidullo Bachonaev, kaže da, iako ga svi na ulici primjećuju s toliko dugačkim trepavicama, da to ni njemu ni obitelji ne predstavlja nikakav problem, da živi kao i svi njegovi vršnjaci, a u školi je omiljen među prijateljima.

Iako je ušao u Knjigu ruskih rekorda kao osoba s najdužim trepavicama u Rusiji, Muin ima potpuno drukčije ambicije, obožava nogomet i, kada odraste, želi postati uspješan i poznati nogometaš.

Tekst: S.M.

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije