Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nicole Kidman: 'U vrijeme pandemije otkrila sam ljepotu obiteljskog života!'

Iako se Nicole Kidman i njezinoj obitelji životni stil tijekom pandemije iz korijena promijenio, glumica ne skriva kako je otkrila jednu, potpuno novu dimenziju obiteljskog života.

nicole kidman

Na sve nas je utjecala svjetska kriza vezana uz korona virus, zar ne? Možda mislimo da su jako slavne i poznate face pošteđene epidemioloških mjera, kako na nekom filmskom setu možda nema pravila kojih se zvijezde moraju pridržavati, ali varamo se. U nedavnom intervjuu za Hello, zvijezda serije Big Little Lies, Nicole Kidman, ispričala je kako je izgledao život njezine obitelji - supruga Keitha Urbana, 12-godišnje kćeri Sunday i 9-godišnje kćeri Faith - prije pandemije, a kako im izgleda novo normalno.

‘Zajedno smo putovali, a živjeli smo na relaciji Nashville – London, bili smo navikli na to da nemamo jasno određenu dnevnu strukturu, sve bismo organizirali usput i spontano, a naša djeca uvijek idu s nama. Biti kod kuće, školovanje kod kuće, sve ono što ostale obitelji rade pod normalno, nama je to sada, tijekom pandemije, postao nov način života, koji mi se, moram priznati, jako svidio’, izjavila je Nicole.

Starija kćer, Sunday, željela bi biti jednoga dana redateljica pa je često sa 54-godišnjom Nicole bila prisutna i na filmskim setovima, a sada, tijekom pandemije, zbog posebnih epidemioloških uvjeta, to joj je uskraćeno.

‘Žalosna sam što je više ne mogu voditi sa sobom na posao, jer smo znale imati super zajedničko vrijeme tijekom snimanja, ali sad su nam se otvorile neke druge mogućnosti’, objasnila je glumica.

Uglavnom, tijekom pandemije Nicole i njezina obitelj bili su u svome domu u Nashvilleu, a ona priznaje da, unatoč mnogim promjenama koje joj je donio novi način života, nikad nije bila zadovoljnija: ‘Volim vrijeme provoditi u kuhinji, dočekati djecu s doručkom, uživam u toj obiteljskoj jutarnjoj ‘galami’’, rekla je Nicole.

Inače, Nicole, Keith i djevojčice često su znali godišnje odmore provoditi u Australiji, a Nicole ne krije koliko je lijepe uspomene vežu za njezin rodni kraj. Nedavno se čak prisjetila razdoblja kad su Sunday i Faith bile manje i njihovih trenutaka provedenih ondje te je na svome Instagram profilu objavila ovaj nostalgični filmić.

Tijekom protekle kritične 2020., Nicole je počela raditi i na novome projektu, televizijskoj seriji Nine Perfect Strangers, australijske produkcije, tako da, čim su to epidemiološke mjere dopustile, cijela je obitelj otišla u Australiju.

Kako ondje žive glumičina sestra Antonia i majka Janelle, uvijek su uskakale kao babysitterice kad bi ona i Keith morali biti poslovno odsutni.

Keith i ja nikad ne ostavljamo djecu, jedan od nas je uvijek prisutan, no ako se baš dogodi da oboje radimo, tu su moja sestra i mama’, govori Kidman o razdoblju boravka u Australiji tijekom pandemije.

Tekst: S. M.

Foto: Shutterstock, Instagram

Najnovije

Najpopularnije