Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blake Lively traži dizajnere da izrađuju odjeću za žene koje su tek rodile!

Iako je Blake Lively već iskusna veteranka kad je riječ o povratku tijela u fit formu nakon poroda, na svome se Instagram profilu požalila kako su dizajnerski brendovi potpuno zapostavili dizajniranje odjeće za majke nakon poroda. ...

 blake lively

Dijeleći neke stare fotografije na Instagram Storyju, Lively se povjerila pratiteljima kako se osjećala ‘nesigurnom’ prije godinu dana, nakon što je rodila svoje treće dijete, Betty.

Opisala je situaciju kada je pozvana u noćni show Jimmyja Fallona, 2020., dakle netom nakon što je rodila. Naime, našla se u vrlo nezgodnoj situaciji jer nije mogla stati ni u jedan model ni jednog dizajnerskog Brenda. Na kraju je nešto sama iskombinirala, pritom se osjećajući prilično nesigurno i loše.

‘Nijedan poznati brand nema konfekcijski broj u koji bih mogla stati nakon što sam rodila, ali niti modeli manje poznatih brandova mi ne stoje dobro‘, napisala je nedavno u svome Storyju na Instagramu.

Blake Lively traži dizajnere da izrađuju odjeću za žene koje su tek rodile!
Izvor: Youtube

Potpuno razumijemo Lively jer dizajnerska odjeća najčešće je namijenjena ženama koje stanu u konfekcijske brojeve malih djevojčica, a rijetke su one mame koje su mršavije nakon poroda nego što su bile prije poroda.

Svaki put kad rodite, vaše se tijelo promijeni na nezamislive načine. Trudnoća i rođenje djeteta su  čudesni  događaji u životu svake žene i, umjesto da ona bude ponosna i sretna jer je na svijet donijela jedno biće, najčešće se bori s prihvaćanjem vlastitog izgleda i osjećajem nesigurnosti.

Lively, stoga, poručuje modnim brendovima da podrže majke nakon poroda i omoguće im da se osjećaju lijepo i samopouzdano u svome tijelu, koje zapravo zaslužuje divljenje i poštovanje

‘Novim majkama šalje se loša poruka kada brendovi izrađuju modele u koje one nikako ne mogu stati i koji im uopće ne pristaju’, nastavila je.

‘A ja sama se tada, prije godinu dana, željela osjećati lijepo i biti puna samopouzdanja, kao što se osjećam sad. Moje je tijelo na ovaj svijet donijelo dijete, providjelo je hranu za to dijete, kojeg li divnog čuda. Ali, umjesto da sam se osjećala ponosno, osjećala sam se nesigurno, i to zato što se nisam mogla lijepo obući za gostovanje kod Jimmyja Fallona jer nisam stala ni u jedan model koji mi se sviđao’

Vjerojatno će se većina mama prepoznati u glumičinim riječima. Trudnoća je čudo, dojenje je čudo, ali nekad je teško cijeniti svoje tijelo i sve što je ono učinilo, posebno kad se boriš s nesigurnošću i manjkom samopouzdanja zbog vlastita izgleda.

Lively se 2012. udala za glumca Ryana Reynoldsa i s njim ima tri kćeri – 6-godišnju James, 4-godišnju Inez i 1-godišnju Betty.

Tekst: S. M.

Foto: Shutterstock, YouTube

Najnovije

Najpopularnije