Iako su krštenje svoga drugog djeteta, 5-mjesečne kćeri Marije, pjevačica Pamela Ramljak i njezin suprug Mladen Salajster željeli organizirati oko Božića, to su učinili prošlu subotu u u 12 sati u crkvi Sv. Antuna Pado­van­skog na Svetom Duhu, gdje je prije tri i pol godine kršten i njihov sin Antun.

'Kad smo krstili Antuna, u crkvi je bilo sigurno još deset beba, a sada je bila samo Maria. Ovo krštenje bilo je samo za nas, ali tako mi je i ljepše jer je bilo intimno. Svećenik, kumovi, dida i tetka. Nas osmero odraslih i to je to - priča nam uspješna glazbenica i dodaje kako je crnokosa djevojčica prekrasnih plavih očiju cijelo vrijeme u crkvi bila mirna te da nije pustila suzu', rekla je pjevačica za magazin Story.

View this post on Instagram

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Pamela je na Instagramu objavila i fotografiju preslatke kćerkice s komentarom: 'Mamina dobrica, nije se čula, malo spavala, malo gledala, malo se smijala'. Uslijedile su čestitke Mariji i cijeloj obitelji: 'Predivne ste', 'Čestitam cure. Prekrasne kao i uvijek. Lijepo ime Maria', 'Neka joj je život ispunjen radosnim koracima i blagoslovima'.

Pamela i Mladen nakon krštenja ugostili su uzvanike u svome domu, koji su uredili prošle godine u prosincu: 'Organizirali smo ručak kod kuće - juha, riba, torta, kolači, okupila se ista ekipa kao u crkvi', rekla je Pamela.

Ekskluzivne fotografije i detalje krštenja kćerkice Pamele Ramljak potražite u novom broju magazina Story koji je u prodaji od srijede, 27. siječnja 2021.

Tekst: S. M.

Foto: Instagram