Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kate Hudson je dosljedna u jednome: Nikad ne pregovaram sa svojom djecom!

Ako glumicu Kate Hudson procjenjujete prema njezinu ležernom izgledu i ljubavnim vezama u koje ulazi i izlazi, vjerojatno biste pomislili kako je 'blaga' majka, kojoj djeca mogu skakati po glavi.

 kate hudson i djeca

No, varate se, Kate Hudson je za People progovorila o tome kako ona odgaja svojih troje djece: 16-godišnjeg Rydera, 9-godišnju Bing i 2-godišnju Rani Rose, i, doista, možemo reći kako je vrlo stroga i dosljedna mama. 'Kada sam u vezi nečega odlučna, kada postavim pravila i granice, više ne pregovaram sa svojom djecom. Ostajem dosljedna do kraja. Kada kažem NE, mislim Ne, i oni su to već dosad shvatili', rekla je Kate.

View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

'U odnosu s djecom svjesna sam jedne stvari - djeca se razvijaju jedino ako im postavljaš granice, koje se oni tada trude srušiti, a ti, kao roditelj, opet ih postavljaš!', objašnjava Kate Hudson na koji način disciplinira svvoju djecu.

No Kate, s druge strane, dopušta svojoj djeci da naprave pogrešku, ističe kako je važno s njima razgovarati i uvažavati njihove emocije, kao i pustiti ih da se izraze na koji god način žele. Izgleda da je glumica postavila odgoj svoje djece u ravnotežu, u nekim stvarima od njih zahtijeva disciplinu, a s druge strane dopušta im da donose neke svoje izbore i odluke, primjerene za njihovu dob.

'Djeca uvijek pokušavaju pomaknuti granice koje im postavljaju roditelji, i to je njihov posao, a naš je posao postavljati te granice, pa tako Kateino Ne, koje doista znači Ne, ima smisla', komentirao je za People dječji psihoterapeut Georgia Manning.

'Trebamo se opustiti i osjećati dobro u svojoj roditeljskoj ulozi, ne osvrtati se na to kakvi su drugi roditelji i što bismo mi trebali, neka svaki roditelj radi onako kako se najbolje osjeća u svojoj ulozi' rekla je Kate Hadson i dodala kako bi roditelji trebali biti oslobođeni od osuđivanja sebe i drugih roditelja.

VIŠE PROČITAJTE:

TROJE DJECE S TRI MUŠKARCA Slavna glumica: 'Ako ne ide, odem'

Tekst: S.M.

Foto: Instagram

Najnovije