Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Druga strana Kamale Harris, potpredsjednice SAD-a: 'Ipak sam ja prvo Momala!'

Kamala Harris nema svoje biološke djece, no djecu svoga supruga Douga Emhoffa prigrlila je kao svoju. Oni je ne zovu 'maćeha', nego 'Momala', a ona njih 'svojom djecom'.

 kamala harris

U svome pozdravnom govoru, kao novoizabrana potpredsjednica SAD-a, Kamala Harris se prije svega zahvalila svojoj obitelji, koja ju je podržavala cijelo vrijeme izborne kampanje. Posebno se zahvalila svome suprugu Dougu Emhoffu i njegovo dvoje djece Coleu i Elli Emhoff.

‘Mome suprugu, Dougu, našoj djeci, Coleu i Elli, mojoj sestri Mayi i čitavoj obitelji, volim vas više nego što to mogu sada izreći’, izgovarala je Kamala, obilježavajući tim govorom svoju pobjedu.

No Kamala Harris nije samo potpredsjednica Amerike, ona nije samo bivša ministrica pravosuđa Kalifornije, niti jedna od malobrojnih obojenih, koji su uspjeli ući u Senat, ona za sebe kaže kako je prije svega majka (Momala, kako je odmilja zovu) svojim pastorcima Elli Coleu Emhoff.

Bila je to ljubav na prvi pogled! Kamalin suprug Doug Emhoff iz bivšeg braka ima dvoje djece, 26-godišnjega Colea i 21-godišnju Ellu, priča o tome kako su upoznali i zavoljeli Kamalu je više nego dirljiva.

Cole je tada bio na završetku srednje škole, a Ella je tek upisala srednju školu. Tata Doug, sve dok nije upoznao Kamilu, nije im govorio o svome ljubavnom životu i nije ih upoznavao sa ženama s kojima je izlazio.

Kada je Coleu spomenuo Kamilu Harris, znao je da mu znači nešto puno više. ‘I onda sam je upoznao na toj večeri. Shvatio sam: “O, Bože, tata je upoznao nekoga tko je toliko poseban i jedinstven.” Mislim, svima nam se tada dogodila ljubav na prvi pogled’, rekao je Cole za Glamour.

Ella je dodala: ‘Kad smo se upoznali, krenula sam u srednju školu, i to je bilo divlje razdoblje u mom životu. Izgledalo je ozbiljno kad je Doug samo govorio o njoj, a kad smo se sreli, tako je sve bilo spontano i prirodno, kao da se znamo cijeli život. Prvo smo je upoznali kao osobu, a onda kao političarku’.

Dugo je trebalo dok Doug Emhoff nije upoznao Kamilu s djecom.

‘Znala sam da im je, kao djeci razvedenih roditelja, bilo teško prihvatiti da jedan roditelj ima novu vezu’, napisala je Kamala za ELLE. ‘I nisam željela ući u njihov život sve dok Doug i ja nismo bili sigurni da smo u ozbiljnoj vezi. Djeca trebaju dosljednost i stabilnost, nisam željela ulaziti u njihove živote samo privremeno. Nisam ih željela trazočarati.’

‘Kada smo se upoznavali, priznajem, bila sam nervozna. No Cole i Ella bili su više nego ljubazni i dragi. Oni su bili divna, pametna i talentirana djeca, predodređena da odrastu u prekrasne ljude’, rekla je Kamala Harris za svoje pastorke.

Kamala i Doug vjenčali su se 2014. U Santa Barbari, u Kaliforniji.

Cole i Ella nazvali su je ‘Momala’!

‘Nakon što smo se vjenčali, Cole, Ella i ja složili smo se da izraz maćeha nije podoban za naš odnos. Umjesto toga, počeli su me zvati Momala', napisala je za ELLE.

Tijekom političke kampanje, ovako bi govorila o svojoj obitelji: ‘Moja obitelj su naša predivna djeca, Cole i Ella, koji me, kako ste čuli, zovu Momala’.

Kamala je često znala odlaziti na Elline košarkaške utakmice i plivačka natjecanja, a jedna od najdražih aktivnosti im je zajednička večera. Ella je zadužena za deserte, Doug priprema umake, Kamala kuha glavno jelo, a Cole je zadužen za atmosferu.

Kada se ne mogu vidjeti uživo, često se sreću na Zoom pozivima.

Tekst: S. M.

Foto: Shutterstock, Instagram

Najnovije

Najpopularnije