Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petra Kurtela na sinu isprobala trik za brzo odijevanje

Glumica Petra Kurtela jedna je onih koja svog sina ne odgaja stereotipno te mu dopušta slobodu u igri. A koliko im je zajedno zabavno, pokazala je u kratkom videu

 Petra Kurtela

Glumica Petra Kurtela posljednjih se mjeseci silno zabavlja isprobavajući Reels na Instagramu. I dok se većina korisnika te društvene mreže trudi napraviti što savršenije snimke za svoje pratitelje, Petra je jedna od onih koje se na taj način silno zabavlja. Tako nerijetko objavljuje snimke odijevanja i jako ju zabavlja što u Reelsu to možeš napraviti za čas. Uglavnom se trudi prikazati nespretnost i nasmijati svoje pratitelje, a obzirom da je postala prava obožavateljica Reelsa, u ulogu modela stavila je i svog sinčića Relju. I to zato što je gledajući mamu sam to poželio. 

"Relja je najveći fan mojih Reelsa pa smo se dogovorili i njemu snimiti jedan. Trebao je biti na foru “bacim na tebe robu i odmah si spreman za vrtić”, ali jednostavno odijevanje djece očito ne postoji ni u reels svijetu. Kako vama ide? Imate neke trikove za podijeliti?", napisala je glumica u opisu objave na kojoj troipolgodišnji Relja skače po krevetu dok mu mama baca odjeću koju je 'trebao' odjenuti na tren. 

Na kraju videa, nakon što su reels trikovi ipak uspjeli, dječak spreman za polazak u vrtić govori da se još treba našminkati i da će to napraviti njegova mama. Snimka je izazvala brojne pozitivne komentare, baš kao i svaka Petrina objava na kojoj je njezin sin u glavoj ulozi. 

Nedavno je pak objavila još jednu njihovu epizodu spremanja za vrtić, kada se Relja odjenuo sam te ju dobro nasmijao. Tada je dječak složio zanimljivu modnu kombinaciju, a svoj look je nadopunio crvenom mašnicom u kosi. 

Ovim novim videom, ali i brojnim drugim objavama, Petra je pokazala da je potpuno otvorena uma i da svog dječaka ne odgaja stereotipno te mu dopušta potpunu slobodu u igri. Hoće li to biti kuhinjica, usisavanje stana, vožnja lutke u kolicima, isprobavanje hodanja u maminim štiklama ili će pak odabrati brod s gusarima... sasvim je na njemu. I tako bi i trebalo biti. Ako ste propustili naš tekst o tome zašto bismo djecu trebali odgajati na način da ne dijelimo igračke na one za cure i one za dječake, već da im ponudimo baš sve, pročitajte ga ovdje

Tekst: J. S. 
Foto: Instagram 

Najnovije

Najpopularnije