Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Znaju li se vaša djeca nositi s emocijama? Sad će to moći besplatno naučiti!

Djeca će kroz sedam zabavnih radionica naučiti sve o emocijama i načinu suočavanja s njima

Centar za psihološku podršku i razvoj "Pričaj mi“ od 19. listopada organizira ciklus radionica emocionalne pismenosti za djecu u dobi od 4 do 8 godina. Djeca koja imaju visoko razvijenu emocionalnu pismenost bolje se nose sa životnim izazovima, lakše ostvaruju socijalne odnose i općenito su zadovoljnija sobom. Kroz ciklus od sedam susreta na djeci prilagođen i zabavan način učit će se o tome što su emocije, kako izgledaju, kako ih možemo prepoznati i kad se javljaju. Detaljno će se proći kroz četiri osnovne emocije – tugu, radost, ljutnju i strah i načine suočavanja s njima. Najpoznatiji poznavatelj emocija u cijeloj šumi, krokodil Krok, učit će djecu inspektorskim vještinama prepoznavanja emocija na temelju emociometra – instrumenta za mjerenje emocija koji je sam osmislio, kao i ostalih prigodnih alata – povećala, detektivskog šešira, fotoaparata. Cilj je na zanimljiv način, uz mnogo interaktivnih aktivnosti, djeci približiti pojam emocija i na taj način jačati emocionalnu pismenost kod njih. Ciklus radionica inspiriran je slikovnicom Susenne Isern "Emociometar inspektora Kroka“.

Radi kvalitetnijeg rada, program je osmišljen u varijanti za grupicu školaraca (1. i 2. razred) i vrtićanaca (4 i 5 godina). Radionice će se održavati ponedjeljkom od 17 do 18 sati (za djecu od 4 i 5 godina) te četvrtkom od 18 do 19 sati (za djecu od 7 i 8 godina) u prostorijama centra pričaj mi, Jagićeva 11, Zagreb.

Zahvaljujući financijskoj podršci Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike radionice su BESPLATNE.

Prijaviti se možete na prijavnici OVDJE,

a za sva pitanja javite se na [email protected]

Najnovije

Najpopularnije