Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje besplatna Škola za roditelje

Savjetovalište Snaga obitelji započinje novi ciklus Škole za roditelje. U Školu se mogu upisati svi roditelji koji žele razmjenjivati svoja iskustva s drugim roditeljima, dobiti nova znanja o roditeljstvu i razvijati vještine za adekvatan odgoj djece, odnosno ojačati svoje roditeljske kompetencije.

Prvi susret održati će se u utorak, 20. listopada 2020. u 19.15 sati, u prostoru Dječje kuće Borovje, Ulica Bože i Nikole Bionde 7, Zagreb, uz poštivanje epidemioloških mjera. Jedan ciklus sastoji se od 12 radionica na kojima će se obrađivati razne teme vezane za roditeljstvo, poput komunikacije, samopouzdanja djeteta, rješavanja sukoba, roditeljskog stresa... Budući da je broj roditelja po grupi ograničen, mjesto je potrebno rezervirati na [email protected] ili na broj telefona 01/ 6117 190, najkasnije do 16. listopada ili dok se ne popuni grupa.

Kod roditelja je vrlo često prisutan pritisak različitih očekivanja osoba u njihovoj okolini, kao i zadataka i izazova s kojima se ponekad teško nose. Također, prisutna su i vlastita očekivanja i nedoumice kako postupiti u određenoj odgojnoj situaciji. Upravo kako bi osnažili svoju ulogu roditelja te s drugim roditeljima podijelili svoje strahove, nedoumice i pozitivne primjere, Hrabri telefon provodi ovu Školu za roditelje. Cilj je roditeljima pružiti mogućnost za međusobno pružanje podrške te razmjenu vlastitih znanja, iskustava i vještina uz stručno vodstvo, a sve kako bi bili sigurniji u svojoj ulozi roditelja. Radionice su besplatne!

Fotografija: Unsplash

Najnovije

Najpopularnije