Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako se zabaviti s obitelji na otvorenom?

Puno glazbe, kazališne predstave, kreativne i sportske radionice... čekaju vas već ovog vikenda od 10 do 14 sati na Family day-u na zagrebačkom Zrinjevcu

 druženje obitelji u prirodi

Više od 500 pjesama imaju u svojem repertoaru Kikići i Genijalci, dječji zbor koji djeluje već 22 godine, a koji će ove subote, 19. rujna, uveličati najbolju obiteljsku zabavu u Zagrebu – Family day na Zrinjevcu. U ovoj oazi zelenila u centru grada bit će od 10 do 14 sati, koliko traje bogat program, doista veselo, a svojim će najvećim hitovima tome, dakako, doprinijeti i Kikići i Genijalci, čija je voditeljica prof. Maja Rogić, redovna članica Hrvatskog društva skladatelja te Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade. Osvojili su više od 350 nagrada na međunarodnim festivalima i natjecanjima, izdali 22 nosača zvuka, a ponose se i humanitarnim i ekološkim djelovanje.

A upravo je ekologija i održivi razvoj, uz zabavu i kvalitetno vrijeme za obitelj, središnja tema Family day-a, koji se održava u sklopu Europskog tjedna mobilnosti i u organizaciji Adria Media-e Zagreb, portala Roditelji.hr i Grada Zagreba. Osim u programu na pozornici, tj. nastupima glazbenih zborova, pjevača Jure Brkljače i kazališnoj predstavu „Pavao i njegov glavao“ kazališta Žar ptica, mališani će moći uživati u ekološkim, kreativnim i sportskim radionicama. Moći će saditi biljke (i, ako žele, ponijeti ih doma za uspomenu!), učiti kako reciklirati kod kuće, igrati se, natjecati se u skakanju u vreći i drugim starim igrama, kao i izrađivati različite predmete od prirodnih materijala.

Na ovogodišnjem Family Danu CURAPROX, partner eventa,

staviti će naglasak na važnost upotrebe mekanih zubnih četkica. Maleni

posjetitelji Zrinjevca moći će sudjelovati na edukativnim radionicama pravilnog

četkanja zuba s CURAPROX četkicama i provjeriti svoja umijeća te naučiti kako

održati zube i desni zdravima cijeloga života. Posjetiteljima će biti

predstavljen i novi model SUV Peugeot 2008,

a ovaj će partner podijeliti i poklone iznenađenja za najmlađe.

Dođite svi u subotu, 19. rujna, od 10 do 14 sati na Family day na Zrinjevac i provedite nezaboravan dan s obitelji na otvorenom!

Program Family day-a:

10.15 – 11.00 h Dječji zbor Kikići i genijalci

11.00 – 11.40 h Dječji zbor Zagrebački anđeli

11.45 – 12.00 h Povorka Međunarodni festival kazališta lutaka

12.00 – 12.15 h Glazbeni nastup Jure Brkljača

12.15 – 12.55 h Dječji zbor Zagrepčanke i dečki

12.55 – 13.20 h Predstava Pavao i njegov glavao (Gradsko kazalište Žar ptica)

Tekst: D. P.
Fotografije: privatni arhiv zbora i Shutterstock

Najnovije

Najpopularnije