Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Naučite djecu odgovornom ponašanju!

Kako smanjiti otpad unutar vlastitog doma, imat će priliku naučiti svi koji u subotu, 19. rujna, od 10 do 14 sati, dođu na Family day, manifestaciju na kojoj će - uz drugi bogati program - agencija Ex-Alto održati radionicu "Upcycling"

Iznimno je važno od malih nogu djeci nastojati usaditi osjećaj ljubavi i poštovanja prema ovom divnom planetu koji nazivamo domom! Već u subotu, 19. rujna, od 10 do 14 sati, eto prilike za najbolju obiteljsku zabavu, ali i za uključivanje djece u besplatnu radionicu znakovitog naziva „Upcycling“. Naime, u sklopu Family day-a, manifestacije koju zajednički organiziraju Adria Media Zagreb i portala Roditelji.hr te Gradski ured za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša, s ciljem povezivanja obitelji te motiviranja na što kvalitetnije druženje u prirodi, svoj edukativan i eko-kutak imat će i EX-ALTO d.o.o., agencija za doživljajni i iskustveni marketing.

zagreb 27.04.2019 storygreenday, greenday, audi, zrinjevac, biobaza, yisk, national geographic, ng, cvjece, zbicanj, biljke, vozim za zagreb, event, story, story green day, dan planete zemlje, zar ptica, planet ili plastika, filip hofer

"Kroz Upcycling radionicu djeca će s lakoćom usvojiti što znači odgovorno ponašanje prema okolišu te kako ga mudro koristiti i čuvati. Ovo je ujedno i stvaran način za uključivanje cijele obitelji i razgovor o tome kako svi možemo pomoći u smanjenju otpada unutar vlastitog doma“, poručuju iz ove agencije koja je osnovana 2002. godine kao poduzetnički pothvat dvoje entuzijasta s višegodišnjim iskustvom u organizaciji događanja, ponude hotelske zabave i rekreacije.

Znate li gdje se odlaže karton od mlijeka? Da, ovo je trik pitanje. Iako je riječ o kartonu, nije ga dobro staviti u spremnik za papir, jer je napravljen od plastificiranog papira i mjesto mu je u spremniku za plastiku.

Dođite s djecom i prijateljima na Family Day u subotu od 10 do 14 sati i naučite kako se odgovornije nositi prema prirodi, ali i uživajte u ostalom bogatom programu: čekaju vas nastupi dječjih zborova, plesni program, predstave za djecu te brojne edukativne radionice. Cilj Family day-a je povezati obitelj te im pružiti ideje i savjete, kao i motivaciju za što kvalitetnije druženje u prirodi. Jer, super je kretati se, baviti se sportom i živjeti zdravo, biti odgovoran prema vlastitom tijelu, dobrom zdravlju i pravilnoj prehrani, kao i brinuti se o planetu Zemlji. Sukladno misiji događaja, koji se održava u sklopu Europskog tjedna mobilnosti, na Zrinjevac dođite romobilima, biciklima ili pješice, a sve kako bismo sačuvali prirodu.

Tekst: D. P.
Fotografije: Filip Hofer i Shutterstock

Najnovije

Najpopularnije