Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STORY DIZAJNERSKI MJESEC: Otkrivamo ovogodišnje dizajnere i nove hit modele

Godina koja ni po čemu nije tipična no jedna tradicija se nastavlja; dizajnerski modeli pristupačni svima, i ove godine se ekskluzivno mogu kupiti uz magazin Story za 59,90 kuna

Modeli koji će trajati

više od jedne sezone, detalji koje ćete moći nositi u nekoliko prilika, torbica

koja će čuvati vaš tablet a u koju će stati i ostale sitnice, naušnice uz koje

ćete biti zamijećeni, samo su neki od ključnih karakteristika artikala koje ove

godine možete naći u ponudi dizajnerskih artikala koje su za vas pripremili ALDUK, HIPPY GARDEN i ZIGMAN.

Prvi paket možete naći u prodaji od 29. 7. kada su u ponudi ALDUK marama i gumica, točnije praktičan model 2 u 1 a o njegovoj nosivosti govore najbolje same fotografije street style mode na kojima je naša poznata plesačica Tina Walme odlično pokazala sve stilove i načine kako ovaj artikl koji dolazi u četiri različite boje možete iskombinirati i nositi.

Osim što će ova satenska

gumica nježno čuvati vašu kosu, marama, osim detalja za nju, može postati i

lijepa dekorativna maramica u sakou vašeg partnera. Svoju bajkovitu modnu priču

Ivan Alduk ovim je modelom potpisao i na ovoj marami i gumici, kako bi dašak

romantike i slatkoće života, prave dolce vite mogli imati svakoga dana uz sebe.

Ovaj proizvod u potpunosti je proizveden u Hrvatskoj.

4.8. stiže novi artikl, a to su HIPPY GARDEN naušnice. Đurđica Vorkapić koja stoji iza branda HIPPY GARDEN poznata je po tome što u svojim kreacijama i njihovoj prezentaciji uvijek ide korak dalje. Inovativna, korak ispred vremena a uvijek u duhu s pravom ženskom snagom. Za ovu godinu osmislila je posebno lijepe naušnice u obliku leptirovih krila. Dva modela od crnog pleksija elegantno i upečatljivo stoje na svakom uhu. Lagane a velike, visokog sjaja, zasjat će i uz vaše lice. Zoom konferencije i video pozivi sad mogu postati puno zanimljiviji uz ovako upečatljiv i raskošan accessoires. Nešto što se može kombinirati i za večernje i za dnevne kombinacije, pametna je investicija. Proizvod je u potpunosti proizveden u Hrvatskoj. I ovaj artikl, kao i sve ostale, moći ćete naći u paketu Story + dizajnerski model za 59,90 kuna.

U kolovozu, točnije 19. 8. stiže i zadnji artikl, dizajnera koji povezuje mnoge svjetske zvijezde i naše čitatelje a to je ZIGMAN torbica iza koje stoji dizajner Juraja Zigmana. Originalno osmišljena za nošenje vašeg tableta, mobitela i ostalih sitnica, no njen lijepi dizajn i praktičnost zasigurno će joj osigurati mjesto među vašim najdražim torbicama. Početak školske godine može postati šareniji uz nju. Praktična je i kao neseser ali i torbica za izlaske. Dovoljne veličine da stane sve za odlazak na kavu i špicu, s praktičnom ručkicom za nošenje oko ruke. Osim o estetici Zigman uvijek razmišlja i o praktičnoj strani a ovaj unisex model nešto je što će osvježiti svačiju modnu zbirku.

Sve modele u prodaji

možete naći po cijeni od 59,90 kuna a u prodaji će biti ukupno 3 tjedna od

datuma kada su plasirani. Za više detalja i inspirativnih fotografija, pratite

portal Story.hr i lifestyle tjednik Story koji će pratiti ovaj Story

dizajnerski mjesec i dizajnere s više detalja, te svakako zatražite svoje

najdraže modele na vašem najbližem prodajnom mjestu.

Foto: Robert Gašpert

Najnovije

Najpopularnije