Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Veljača i kći testirane na koronavirus

Neke je zanimalo gdje se uopće može testirati ako osoba nema indikacije, pa je Jelena i na to dala odgovor... A osvrnula se i na život u karanteni, tj. zašto je sve na nju djelovalo nevjerojatno osnažujuće

 jelena veljača i kći

Jelena Veljača, domaća glumica, scenaristica i aktivistica, objavila je na svom Instagram profilu kako su ona i njezina kćer Lena testirane na koronavirus. Nasreću, sve je u redu, a kako bi Jelena dokazala da to zaista jest tako - zabilježila je kako su djevojke napokon uspjele posjetiti Leninu baku i Jeleninu majku. Kako se može doznati iz objave na Instagramu, ovo je prvi puta da se obitelj našla na okupu nakon što je pandemija pogodila Hrvatsku, piše Story.

"Tren nakon negativnih testova na koronavirus, a dan prije majčinog dana", napisala je Jelena uz crno-bijelu fotografiju te otkrila da se testirala u privatnoj poliklinici.

Inače, iza Jelene Veljače je vrlo stresno razdoblje u kojem su se djevojke čak dva puta selile. Lena i Jelena su naime, nakon potresa u Zagrebu, morale iseliti iz svog stana i privremeno živjeti kod poduzetnice i bivše manekenke Ive Radić.

"Uskoro ću opet imati frizuru nokte i slobodno vrijeme od ovog zagrljaja ali ostat će slike i sjećanja na dva mjeseca slijepljenosti tijekom kojih sam ponovo naučila plesati macarenu, tijekom kojih smo ponovo uvele cosleeping terapiju, tijekom kojih mi je rekla svaki dan bar jednom “pete su ti grube”, tijekom kojih smo se svađale i mirile, tijekom kojih je nekako narasla a ja nekako ostarila, ali tijekom koji smo sve prošle zajedno i to je nevjerojatno osnažujuće", napisala je Jelena o životu u karanteni.

Fotografije: Instagram

Najnovije