Najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo, rekao je Juventusu da se neće vratiti s Madeire nakon što je objavljeno kako je njegov suigrač Daniele Rugani pozitivan na koronavirus, piše The Sun. Talijanski divovi nalaze se u jednom od najugroženijih područja u Italiji, pa mjere predostrožnosti slavnog nogometaša ne čude. Ronaldo je, naime, otputovao na portugalski otok Madeiru kako bi posjetio majku nakon što je doživjela moždani udar, ali sada je 35-godišnjak odlučio ostati tamo dok se u Italiji situacija ne smiri. S majkom, koja je zbog zdravstvenih problema u rizičnoj skupini, Ronaldo doista treba biti oprezan oko koronavirusa.

Još ranije danas, glumac Tom Hanks na svojem je Instagram profilu objavio kako su i on i njegova supruga Rita Wilson pozitivni na koronavirus. Zarazili su se, otkrio je poznati Oskarovac, u Australiji, gdje su oboje snimali film o životu Elvisa Presleya, pod redateljskom palicom Baza Luhrmanna.

View this post on Instagram

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Jedna od onih manekenki koja svakako želi umanjiti rizik od zaraze je planetarno popularna, 49-godišnja Naomi Campbell , koja je, piše Story, na svojem Instagram profilu objavila fotografiju sa zaštitnim gumenim rukavicama, a na putu do Tom Bradley aerodroma u Los Angelesu, paparazzi su ju uhvatili kako se po terminalu s noge na nogu šeta u zaštitnom antibakterijskom odijelu.

Tekst: D. P.
Fotografije: Profimedia i Instagram