Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Richard Gere u 71. godini spreman za još jednu bebu

Nakon što je ove veljače sa 33 godina mlađom suprugom Alejandrom dobio sina, 70-godišnji glumac Richard Gere navodno očekuje drugo dijete sa spomenutom partnericom, piše magazin 'Hola'. Dok par još nije odlučio potvrditi vijest, ...

 Richard Gere

Iako se još nisu obratili obožavateljima, vjeruje se da će, baš kao i prošli put, obaviti to na poseban način. Ono što je sigurno je njihova sreća, koju još od njihova vjenčanja prošle godine, ne skrivaju. Naime, krajem ovog ljeta prvi su put pokazali sinčića, čije ime još nije poznato.

Ako je suditi prema nedavnim fotografijama, Richard stalno drži sina u naručju i ne skida osmijeh s lica. Osim toga, glumac je svaku priliku iskoristio kako bi se igrao i fotografirao sa svojim drugim sinom. 'Najsretniji sam čovjek u svemiru', komentirao je svojevremeno, što potvrđuje i osmijeh na njegovom licu.

 Richard Gere
Tuscany, ITALY - *PREMIUM-EXCLUSIVE* - MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE - Hollywood Actor Richard Gere shares a family vacation at a farmhouse in Tuscany with his newborn child and his wife Alejandra Silva. Alejandra, 35 and Richard, 69, have welcomed a baby boy into the world which is the couple's first child together and here we see Richard rolling back the years as a doting dad cuddling his precious baby son in his arms. *PICTURES TAKEN ON THE 06/08/19* *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 463320674, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, ITALY, SPAIN, Model Release: no, Credit line: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Brojne obožavatelje šokirala je vijest kako je Richard spreman za još jedno dijete u 71. godini, međutim za njih je iznenađujuća i silna energija i volja koju on trenutno ima. Kako kaže, sada je u najljepšim godinama jer ponovno može uživati u očinskoj ulozi, kao što je to bilo prije 19 godina, kad je dobio sina Homera Jamesa Jigmea u braku s Carey Lowell. S druge strane, Alejandra ima šestogodišnjeg Alberta iz prethodnog braka s Govindom Friedlandom.

Izvor: Story.hr

Foto: Profimedia

Tagovi

Najnovije

Najpopularnije