Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrijeme je za novu Sensu koju možete kupiti uz poseban paket

Početak studenog rezerviran je za novi broj Sense, stoga potražite na svim kioscima vaš omiljeni magazin za sretniji život i i inspirirajte se zanimljivim temama.

Za sve nove pretplatnike Aromatica i Sensa pripremili su na dar kremu i serum ruža – s dragocjenim uljem bugarske ruže i 100% aktivnim prirodnim biljnim sastojcima. Korištenjem oba proizvoda svoju ćete kožu nahraniti i hidratizirati, čak i ako je osjetljiva i sklona crvenilu. Potražite i poseban Sensa paket s  V.B.Z. knjigama za zdravlje i dušu, po cijeni od 39,90 kuna, a donosimo vam i pismo glavne urednice.

Užitak vrijedan uživanja

U samoj srži našeg bića vrelo je naših želja i nadanja. Ono nešto skriveno, samo naše, za što je dovoljno da mi znamo kako je tamo, da postoji, pokazuje nam put... Ako znakove želimo pratiti. Ako ih se usudimo slušati i djelovati. Koliko je puta u životu vaše vrelo bilo pomućeno?

U njega su možda bacane teške riječi, nerazumijevanje i neznanje, ustajale ideje o tome kako voditi život i utabani načini razmišljanja i djelovanja. Sve vas je to možda uvjerilo da nema dalje, kako dalje jednostavno nemate što tražiti, da je za vas status quo i ništa više od toga. Možda jedino manje.

Jedna od univerzalnih ljudskih potreba – užitak – među prvima gubi bitku kad zatomljujemo svoje potrebe i želje. A bez uživanja dio nas zauvijek ostaje zatočen, neizražen i neistražen. Rečenice koje u velikoj temi o užitku donosi naša Senka Ljubić podsjećaju nas koliko je važno ponovo potaknuti taj žar za životom, za ljepotom, za zadovoljstvom koje nam svima pripada. Ovdje nije riječ samo o putenim i hedonističkim užicima nego o dubokom uživanju koje puni naše vrelo i održava ga kreativnim i ispunjenim.

Tko su ljudi koji pune vaše vrelo? Koje vas aktivnosti, stvari i doživljaji podižu iznad svakodnevice i potiču da krenete dalje i više?

Srećom, za prepoznavanje upravo tih stvari nikad nije kasno. U kojem god trenutku života ih prigrlimo, bit ćemo nagrađeni nečim zaista velikim. Onime u čemu se prepoznajemo i što potiče našu vatru. Užitkom vrijednim uživanja.

Tekst i foto: Sensa, Izabela Vrtar

Najnovije

Najpopularnije