Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljeto na Strossu se uspješno nastavlja!

Ljeto na Strossu jedna je od najposjećenijih kulturnih manifestacija u gradu Zagrebu i ove je godine planirala završiti s programom 2. rujna. Zbog vrlo velikog interesa Zagrepčana i turista organizacija kultnog Strossmartra odlučila ...

U svom devetnaestom izdanju Strossmartre je ponovno bio mjesto susreta i druženja brojnih stanovnika i gostiju Zagreba koji su ove godine imali priliku svakodnevno razgledati originalni Muzej purgerskih riječi i uživati u ambijentu koji dočarava Zagreb u 30-im godinama prošlog stoljeća. Osim velikog interesa za uređenje i ovogodišnji koncept manifestacije, posjetitelje su svakodnevno privlačili večernji koncerti i lutkarske predstave za djecu.

Do sredine rujna posjetitelji će i dalje moći uživati u ambijentu, razgledati eksponate u Muzeju purgerskih riječi, a od 19:00 sati svakoga dana izvodit će se lutkarske predstave za najmlađe i od 21:00 sat na pozornici će biti svirke na klaviru. U sklopu Ljeta na Strossu ove je godine pokrenuta i Glavna gradska gemištaona u kojoj će do završetka manifestacije „litru i vodu“ biti moguće kupiti za samo 68,00 kuna.

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije