Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gdje je jednorog? - igra skrivača na drugačiji način

Igranje skrivača za one kojima se ne da micati s mjesta, ali istodobno žele vidjeti koliko im mozak brzo može pronaći jednoroga u mnoštvu likova na crtežu. Mi smo isprobali, nije lako! Darujemo dvije slikovnice!

U slikovnici Gdje je jednorog? slijedite šareno društvo jednoroga dok u galopu obilaze svijet i upoznaju nevjerojatna mjesta. Naime, jednorozima je u Duginoj dolini dosadilo pa su krenuli u istraživanje. Provjerite koja su mjesta sve posjetili i pokušajte svih 7 pronaći na svakoj slici. Od užurbanog kampinga i raspjevanoga glazbenog festivala, od monumentalnog muzeja do suncem okupanog safarija tu je 17 nevjerojatnih lokacija za istraživanje.

7 senzacionalnih jednoroga za pronalaženje

Upoznajte se sa šarenim krdom jednoroga dok galopiraju diljem svijeta. Na svakoj lokaciji valja pronaći 7 čudesnih jednoroga.

17 prizora za istraživanje

Od crvenoga tepiha filmske premijere i rock koncerta do uzbudljivoga safarija, jednoroge (i neke druge stvari) valja pronaći u 17 prizora. Neki od njih mogu vam poslužiti kao inspiracija da i sami posjetite nešto slično i tako upotpunite ljetne aktivnosti s djecom.

10 dodatnih stvari za traženje

S deset dodatnih stvari koje valja pronaći na svakoj lokaciji, ova je zabavna knjiga vrhunski način razbijanja dosade i održavanja mozga u dobrom stanju.

Cijena: 79 kn

Izdavač: Koncept izdavaštvo

Darujemo dvije slikovnice najvećim ljubiteljima jednoroga

Želite li osvojiti slikovnicu, pošaljite nam svoje podatke na mejl: [email protected] i napišite nam kome ćete slikovnicu namijeniti i zašto? Darujemo dvoje čitatelja! U nazivu mejla napišite "Gdje je jednorog?" i ne zaboravite nam napisati poštansku adresu!

_____

Dobitnici knjige Gdje je jednorog? su Natalija Šantek iz Osijeka i Dane Vrkić iz Varaždina.

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije