Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plivačko-edukativna avantura RokOtok hrabro napreduje prema cilju

Zagrebački novinar i kolumnist Domagoj Jakopović Ribafish 6. srpnja je u jutarnjim satima sa Sunset Beach-a Dubrovnik započeo jedinstveni projekt „RokOtok“, u spomen na tragično preminulog dvanaestogodišnjeg sina Roka.

Budući da su Ribafish i Rok planirali zajedno upoznati i obići sve hrvatske otoke, a njihovi su planovi naglo prekinuti, Ribafish je tu avanturu odlučio nastaviti, ali u nju uključiti drugu djecu i njihove roditelje. Plivanjem želi povezati sve nastanjene hrvatske otoke, ukupno njih 50 u dvije ili tri etape.

Prva etapa je započela 6. srpnja i trajat će do 30. srpnja 2019. na području južnodalmatinskih otoka. Na FB stranici RokOtok možete pratiti plivačka osvajanja i druženja s djecom.

Cilj „RokOtoka“ je razvijanje i poticanje dječje radoznalosti i istraživačkog duha te podizanje svijesti o važnosti vremena koje roditelji kroz učenje i sport provode sa svojom djecom stoga ne čudi da su ga na Sunset Beach-u Dubrovnik došli pozdraviti i podržati brojni roditelji s djecom, ali i desetak plivačica i plivača koji su mu se pridružili, a među kojima je i bivši dubrovački vaterpolist Miho Bošković. Jučer je "osvojena" i etapa do Hvara, a Ribafshu želimo puno snage da izdrži do kraja zacrtane otoke i svoju pozitivnu energiju prenese na sve koji ga prate i podržavaju.

Tekst i foto: press, Fb RokOtok

Tagovi

Najnovije

Najpopularnije