Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako je bilo na 9. Sensa danu?

Park Maksimir ove je nedjelje, već 9. godinu zaredom u organizaciji magazina Sensa ponovno postao "livada iz sna". Širom parka održan je potpuno besplatan, bogat i raznolik program pod vodstvom stručnjaka, uglavnom suradnika ...

Na ovom se Sensa danu možda malo više govorilo o emocijama od prijašnjih. Temu je otvorila Sonja Runkas predavanjem 'Kako se nositi s emocijama', nastavila je Mirjana Petković lijepom radionicom o oprostu, a u velikom stilu (uz pjesmu i pljesak) završila Sanja Plavljanić-Širola radionicom 'Nadvladajte strahove koji koče napredak'. Za mlade mame i one koje se to spremaju postati bile su popularne i teme holističkog majčinstva i meditacije i tehnike disanja za spajanje s ulogom majke na dubljoj razini. I oni koji su željeli život i misli malo dovesti u red, došli su na svoje - naučili su redizajnirati život sa stručnjacima iz tvrtke Prokotop, riješiti se nepotrebnih stvari, obaveza i ljudi uz profesionalnu organizatoricu Tamaru Kajari te uklopili mindfulness u svakodnevicu s Dubravkom Fazlić. 

Pogledajte galeriju:

Čitanje je vještina koju magazin Sensa intenzivno promovira stoga je i ove godine predstavljena nova knjiga Zdravka Posavca pod nazivom 'Knjiga iscjeljenja'. Nije prošlo ni bez priprema za ljeto pa su posjetiteljice s velikom pozornošću slušale ajurvedske savjete protiv zadržavanje vode i celulita te zapisivale recept na radionici izrade prirodne kozmetike koju je vodila Mirela Ilenić iz Skinfinityja. Opet je bilo mirisno i veselo na radionici izrade aromaterapijskih pripravaka Mary Novosel koji služe kao prirodni antibiotici - odlična prva pomoć za ljeto. Sensa dan ne bi bio to što jest bez radionice pripremanja zdrave hrane pa nam je Maja Brekalo otkrila super recepte za cjelovit i zdrav doručak powered by AdeZ , a pravi šećer na kraju Sensa dana uvijek je i najposjećenija radionica - gong kupka. I ove nas je godine Svetlana Vukić sa svojim suradnicama povela na put zvuka i vibracije koji vodi ravno u srce. Osim radionica posjetitelji su mogli isprobati brojne zanimljive proizvode partnera Sensa dana, a to su AdeZ, Himalaya, Meggle, Bio&Bio, Rio Mare, Avon, Skinfinity, Oriflame, PIP dar pčela i prirode, Franck, Merkur Osiguranje, Jana vitamin refresh, Mali plac i Kokolach te Next bike sustav javnih bicikala.

Pogledajte galeriju:

Magazin Sensa i ove je godine podržao Hrvatsku udrugu za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID) pa je od prodaje ranijih izdanja Sense Udruga prikupljala sredstva za svoj rad, ali i predstavila svoje aktivnosti.

zagreb 09.06.2019 sensa dan, sensa , maskimir, joga, predavanja, himalaya, chia, proizvodi, event, clarina, avon, merkur, frank, bio bio, meggle, filip hofer

Tekst: Sensa

Foto: Filip Hofer

Najnovije

Najpopularnije