Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izgradite tijelo i glavu za pobjede – uz novi broj Men’s Healtha!

Lipanjsko izdanje jedinog lifestyle časopisa za muškarce izvrstan je vodič - od prve do zadnje stranice - za vaše bolje 'ja' - od mentalnog zdravlja, preko vježbi za snažniji core, veće bicepse i jača prsa, namirnica za više energije ...

Ima li boljeg početka mjeseca lipnja od listanja i upijanja svega što vam donosi novi broj Men’s Healtha? Naravno da nema! Jer u lipanjskom broju smo se baš muški potrudili donijeti vam raznovrsne teme i stvarno ne znamo koju bismo prije predložili…

Zato krenimo redom! Svi mi volimo bjelančevine, jer bez njih nema ni dobrog zdravlja ni velikih mišića, no uz naše savjete ćete konačno naučiti kako pravilno odabrati ovo visokooktansko gorivo. Ako ste mislili da povrće ne može izgraditi mišiće – grdno ste se prevarili. Otkrivamo vam 11 veganskih jela s više proteina nego što ih ima – hamburger!

Puno toga možemo učiniti unaprijed da bismo postigli i zadržali optimalno mentalno zdravlje; ocijenite sami jeste li u procesu sagorijevanja te kako pronaći pravog terapeuta (budimo realni – svi trebamo brinuti o svojoj mentalnoj higijeni!)

Men’s Health je jedini časopis koji se može pohvaliti suradnjom s nekim od najboljih trenera u Hrvatskoj, a u ovom broju donosimo nekoliko vrlo važnih tema. Marko Lončar nam otkriva sve o važnosti ‘asistenta’ u teretani – kako bi se određene vježbe izvele na pravi način, a vježbač izbjegao možebitne ozljede. Naše lice s naslovnice, Denis Ibrić, instruktor bliske borbe i tehnika privođenja, otkriva sve tajne vježbi opasnih namjera! Arijana Brković upozorava na razliku između mobilnosti i istezanja, dok nam Marino Bašić otkriva ‘Change for life’ projekt kojim svatko može u 8 tjedana doći do svoje – idealne forme!!!

Važnost seksualnog zdravlja i njegova istraživanja očituju se u rezultatima studije koja pokazuje da kvaliteta seksualne funkcije ima veliku važnost i u ukupnoj kvaliteti života muškaraca. Zato za bolji seks trk svi u – teretanu!

Pri tome ne zanemarujte ni vježbe s – jezikom! Jer to će vas kad-tad priupitati i nova partnerica pa joj slobodno – isplazite jezik! ;-)

Nije fora da vam otkrijemo baš sve teme iz novog broja, no kao pravi lifestyle magazin za modernog muškarca bavimo se i temama iz mode i ljepote. Pa recimo samo da ćete u njemu otkriti i kako vašoj modernoj odjeći dati ‘štih’ stare škole (za sve one koji ne jure za trendovima!) te kojem stilu frizure pripada određeni proizvod za styling!

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije