Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još samo 3 dana ranih popusta za prijave na konferenciju Mliječni zub: Kompetencije djeteta novog doba

Ako još niste rezervirali svoju ulaznicu za konferenciju, podsjećamo da popust na ranu prijavu za pojedinačne ulaznice vrijedi još do petka 8. veljače. Osim toga, tu su i dodatne pogodnosti za grupne prijave od 3 i više sudionika. ...

Uz stručna i popularna predavanja inspirativnih međunarodnih i domaćih govornika, održat će se pet interaktivnih radionica koje će temama pokriti glavne kompetencije djece u predškolskoj dobi, te dodatne dvije bonus radionice za roditelje, na koje su i odgojitelji dobrodošli!

Ove godine radionice će se održavati u manjim grupama i ponavljati se u više termina tijekom oba dana konferencije, što vam omogućuje da sudjelujete na gotovo svim radionicama!
  • "Humor i dramska pedagogija - neodoljiv par“ o učenju stranih jezika u predškolskoj dobi (Renata Marinković Krvavica)
  • "Stjecanje digitalnih i medijskih kompetencija" istražuje razne kreativne mogućnosti stvaranja digitalnih sadržaja (vode Jelena Alpeza i Tajana Meštrović Joković)
  • „Art World Cafe“ poziva na istraživanje umjetničkih kompetencija u ranom djetinjstvu (vodi Kamea Jaman)
  • „Zdravo, sigurno, slobodno, sretno dijete“ o tome kako pronaći ravnotežu između individualnosti i društvene sredine djeteta (vodi Petra Matković)
  • „Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu – budi kreativan“ o razvijanju kreativnosti, poduzetnosti i kritičkog mišljenja (vode Ksenija Benaković i Tomislav Goldin)
  • "Svi su dobrodošli! (posebno roditelji)“ na temu kvalitetne suradnje roditelja i odgojitelja, izvest će Adrijana Jevtić Višnjić
  • "Djetinjstvo između sigurnosti i slobode" izvest će posebno (ali ne isključivo) za roditelje naš gost iz Norveške, waldorfski pedagog, učitelj i motivator Godi Keller

Pogledajte cijeli program i predavače, voditelje radionica i moderatore koji će vas motivirati, nadahnuti i nasmijati!

Rezervacije i dodatne informacije o ulaznicama moguće je dobiti: e-mailom: [email protected]ili telefonski 095/8260-900

Više na sljedećoj poveznici.

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije