Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pažnja, pažnja, stigao je novi broj Cosma (s badićima)

Odložite svoj koktel, prebacite pareo preko badića, ispričajte se ekipi s plaže i odjurite do kioska po novi broj Cosmopolitana na čijoj je naslovnici žena s najopakijim jezikom u rap branši - legendarna Cardi B. U ekskluzivnom ...

Cosmo je uvijek gušt čitati, ali nikad veći nego ljeti, uz zvuk cvrčaka i miris mora, kad između vas i novog broja vašeg omiljenog časopisa ne stoji ništa. Osim eventualno omiljenog koktela. Što vas čeka u Cosmu za kolovoz? Malo "građevinskih radova": srušili smo pet najvećih mitova o muškarcima i izgradili 36 stepenica do trajne ljubavne sreće po receptu koji su nam napisali najveći stručnjaci s polja emotivnih odnosa. U velikom tekstu o ljubavi istražili smo sve o najljepšem osjećaju na svijetu i zaključili kako se, po načinu na koji volimo, možemo podijeliti u četiri skupine - avanturiste, diplomate, arhitekte i redatelje. Na vama je da otkrijete koja ste vi ljubavna "profesija"!

Ako vam je pak dosta frajera te na odmoru želite odmoriti i od ljubavnih zavrzlama, "napasite" oči na živopisnom modnom editorijalu najpoznatijeg hrvatskog street style fotografa Gorana Čižmešije, snimljenom uz bazen na kojem je održan i nezaboravan ljetni Cosmo party. Ne brinite, nismo zaboravili ni nogomet, jer i nas još uvijek trese pobjednička groznica - kolumnistica Jasmina Rodić otkrila je koji je hrvatski nogometaš dobio najviše ocjene za seksipil po izboru Cosmo redakcije, ali i što imaju zajedničko Pravi frajeri i vrhunski nogometaši - sposobnost da ostave svoje srce "na terenu".

Pripremili smo za vas i Cosmo ljetni paket za 39,90 kuna. Uz časopis, izaberite badić u omiljenoj boji – pink, ljubičastoj ili crnoj i zablistajte na plaži!

Uživajte u novom broju Cosma i želimo vam nezaboravno ljeto! Potražite Cosmopolitan (i Cosmo ljetni paket) na svim kioscima od 25. srpnja 2018. godine.

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije