Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potražite novi broj časopisa Lijepa&aktivna i ostvarite fitness ciljeve!

Ostvarite fitness ciljeve ovog proljeća i ojačajte svoje tijelo uz savjete dvomjesečnika Lijepa&aktivna! Novo izdanje potražite na svim kioscima od 27. veljače!

Što se to događa s mojom kožom? Bilo kakva promjena na koži može upućivati na probleme u organizmu, a otkrivanje uzroka i pravi tretman mogu u potpunosti promijeniti život. Kako bismo vam olakšali prepoznavanje, identificiranje i liječenje promjena na koži, pripremili smo kratak vodič. No imajte na umu da nijedan vodič ne može zamijeniti posjet dermatologu.

Ako se još niste odlučili za bezglutensku prehranu, kladimo se da ste se barem bavili mišlju da to učinite. Najnoviji podaci pokazuju da ljudi sve češće izbacuju gluten sa svog jelovnika ili barem smanjuju količine koje konzumiraju. Usprkos tome većina nema pojma što je zapravo gluten. Otkrijte istinu o bezglutenskoj prehrani!

Prostirka za jogu kao statusni simbol. Jedna od prednosti joge u odnosu na druge oblike tjelovježbe jest što ne zahtijeva opremu ni pomagala. Čak vam ne trebaju ni tenisice, a vježbati možete i na travi. Ipak, realnost je bitno drukčija, prodaja odjeće i pomagala za prakticiranje joge itekako je unosan posao. Hoćete li vježbati u tajicama koje krase jednorozi ili hinduistički simboli pitanje je estetike i ukusa, no zapravo je jedino važna kvaliteta prostirke na kojoj se izvode vježbe.

Super žene! Izgledati dobro u bikiniju lako je kada provedete cijeli život u teretani. Ali kako ostati u formi uz zahtjevan posao i karijeru? Ove žene mogu nam objasniti. Otkrijte kako uskladiti karijeru, tjelesnu aktivnost, hobije…

Vratite se u formu brzo i jednostavno! Osim ako nemate čeličnu volju i neopisivo volite vježbati u teretani, vjerojatno ste se malo opustili tijekom blagdana. Kolači, omiljena jela, alkohol i nakupilo se nekoliko kilograma koje bismo svi rado izbjegli. No, postoji efikasan način kako ponovno doći u formu…

Tjelovježba u borbi protiv raka. U Hrvatskoj svake godine od raka oboli više od 21.000 ljudi, a oko 14.000 umre. Početkom veljače obilježen je Svjetski dan borbe protiv raka, a magistra kineziologije Ana Marija Jagodić Rukavina otkriva kakva je uloga tjelesne aktivnosti u prevenciji te globalne epidemije.Više pročitajte u novom broju časopisa Lijepa&aktivna!

Potražite proljetno izdanje dvomjesečnika Lijepa&aktivna na svim kioscima od 27. veljače!

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije