Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uskrsna kreativna subota za djecu

Izaberite neku od besplatnih kreativnih radionica za djecu ususret Uskrsu i na vrijeme se prijavite

U subotu, 24. ožujka, Narodno sveučilište Dubrava organizira besplatne radionice pod nazivom Uskrsna subota. Program će se održati od 10 do 13 sati u Kulturnom centru, Dubrava 51 a u Zagrebu.

Za djecu su pripremili tri kreativne radionice:

Uskrsni običaji prigorskog kraja - Radionica uključuje izradu pisalica, crtanje i bojanje pisanica voskom. Djeca će dobiti poluproizvode te svojim radom oblikovanja, bojanja i montiranja finaliziraju svoje pisanice koje nose svojim domovima. Voditelj radionice je Ivica Strancarić. Sadržaj je primjeren predškolcima i osnovnoškolcima. Zbog ograničenog broja mjesta za radionicu se potrebno prijaviti na: [email protected]

Čarolegenda o Stablu - Interaktivno čitanje priče „Čarolegenda o Stablu“ iz knjige „Čarozapisi“ i likovno-izvedbena radionica za djecu „Stablo se budi“ uz voditeljicu Hanu Lukas Midžić. Za sudjelovanje na radionici nije potrebna prijava.

Košarica s cvijećem – likovna radionica izrade uskrsnih ukrasa od raznih materijala uz voditeljicu Vericu Stepić. Za sudjelovanje na radionici nije potrebna prijava.

Tekst: press

Foto: Profimedia

Najnovije

Najpopularnije