Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BEBINA GLAVA IZVIRILA JE ISPRED BOLNICE: Babica porodila ženu u stojećem položaju, čekajte da vidite reakciju policije

Porodila je ženu u stojećem položaju, nekoliko koraka od ulaznih vrata bolnice. No, ono što je još zanimljivije je da se policija našla u blizini, pa kada su čuli da se nešto događa došli su vidjeti mogu li pomoći.

 Porod ispred bolnice Izvor: Screenshot YouTube

Nevjerojatna snimka poroda kruži društvenim mrežama, a to je dokaz da dolazak bebe ne ovisi o majci ili liječniku, već isključivo o vašim bebama. Ako je beba odlučila da je ovo trenutak kada će ugledati svijet, vjerujte mi, ne možete joj ništa.

Jedna majka s Floride otišla je na porod u pratnji supruga, ali nakon što je izašla iz auta i otišla u rodilište, beba ih je zaustavila, a trudovi su bili toliko jaki da majka nije mogla ići ni korak dalje. Već se vidjela bebina glavica, a primalja je pritrčala u pomoć.

 Rodila ispred bolnice Izvor: Screenshot YouTube

Porodila je ženu u stojećem položaju, nekoliko koraka od ulaznih vrata bolnice. No, ono što je još zanimljivije je da se policija našla u blizini, pa kada su čuli da se nešto događa došli su vidjeti mogu li pomoći. Njihov izraz lica dok žena rađa pravi je hit.

Ovaj porod je završio odlično, babica je lijepo uhvatila bebu, a nakon poroda su se pobrinule za njih i nastavili oporavak u bolnici.

Pogledajte video koji je za kratko vrijeme obišao svijet:

Možda će vas zanimati

Tagovi

Najnovije

Najpopularnije