Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kreativni natječaj – Odvaži se na modni dvoboj s blogericama i osvoji 2000 kuna na Mastercard® kartici!

Odvaži se na modni dvoboj s blogericama i osvoji 2000 kuna na Mastercard® kartici! Pozivamo čitateljice časopisa Story da se prijave na kreativni natječaj Odvaži se na modni dvoboj s blogericama i osvoji 2000 kuna na Mastercard ...

Dođite na Mastercard Shopping Day u Arena Centar 16. prosinca 2017. godine, plaćajte svojim Mastercard i Maestro® karticama i iskoristite 30% popusta na cijeli ili dio asortimana u više od 50 trgovina. Uživajte u kupnji uz Mastercard i Maestro kartice! Zabavite se uz cjelodnevni program i ne propustite posebnu glazbenu poslasticu - koncertni nastup Luke Nižetića!

Odvaži se na modni dvoboj s blogericama i osvoji 2000 kuna na Mastercard kartici!

Pozivamo čitateljice časopisa Story da se prijave na kreativni natječaj Odvaži se na modni dvoboj s blogericama i osvoji 2000 kuna na Mastercard kartici! Pratite modne blogerice Sonju Kovač i Anu Bacinger na njihovim Instagram profilima i osmislite što kreativniji odgovor na pitanje: Zašto bih baš ja trebala odabrati najbolji styling s modnom blogericom i osvojiti 2000 kuna na Mastercard kartici? Modne blogerice Sonja Kovač i Ana Bacinger pozvat će čitateljice na sudjelovanje u kreativnom natječaju na svojem Instagram profilu objavom posta 8. prosinca 2017., a čitateljice koje žele sudjelovati šalju svoje kreativne odgovore (odgovore na pitanje: Zašto bih baš ja trebala odabrati najbolji styling s modnom blogericom i osvojiti 2000 kuna na Mastercard kartici?) u obliku komentara na post u razdoblju od 8. do 13. prosinca 2017. Modne blogerice odabrat će dva najkreativnija komentara čitateljica koje će sudjelovati u odabiru najboljeg stylinga s modnom blogericom u Arena Centru u Zagrebu 16. prosinca 2017. Natjecateljica s najboljim stylingom prema izboru žirija osvojit će 2000 kuna na Mastercard kartici, a druga natjecateljica osvojit će utješnu nagradu.

Processed with VSCO with hb1 preset

Natjecanje u odabiru najboljeg stylinga odvija se u Arena Centru u Zagrebu 16. prosinca 2017. od 16.30 do 19.00 sati, pri čemu će svakoj od dviju natjecateljica biti dodijeljena jedna modna blogerica. Jedna čitateljica imat će priliku upoznati modnu blogericu Sonju Kovač i s njom odabrati modni styling, dok će druga čitateljica upoznati modnu blogericu Anu Bacinger i s njom složiti trendy outfit. Modna blogerica u ulozi stilistice s natjecateljicom obilazi odabrane trgovine u Arena Centru, sudionice projekta Shopping Day u Arena Centru. Pritom modna blogerica odabire jedan styling i odjevne artikle koje natjecateljica odijeva te predstavlja stručnom žiriju na pozornici Arena Centra. Stručni žiri odabire jednu od dviju natjecateljica s najboljim stylingom koja osvaja 2000 kuna na Mastercard kartici. Obje natjecateljice dužne su s modnim blogericama vratiti neoštećene odjevne artikle u odabrane trgovine, sudionice projekta Shopping Day u Arena Centru, iz kojih su odjevni artikli posuđeni.

Pravila kreativnog natječaja pročitajte ovdje.

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije