Family mall u suradnji s Bebe.hr organizira Sajam za bebe i trudnice 19.-21.4.2024. na kojem će posjetitelji moći pronaći baš svu potrebnu opremu za bebe i to po sajamskim popustima, ali i informirati se o najnovijim trendovima i praksi u roditeljstvu.

Bogat asortiman po sajamskim popustima predstavit će i prodavati više od 70 izlagača u ugodnom ambijentu Paviliona 1 Family malla na istočnom ulazu te kroz hodnike centra. Ulaz je besplatan.
Raznolik asortiman po sajamskim popustima predstavit će renomirani i popularni brendovi za djecu i dječju opremu: Najnaj.eu (Baobaby, Besafe, Ergobaby, iCandy), Baby Center, Recaro, Choconilas, Jacadi Paris, Beba Store, Annika Baby, Mali anđeo, Angellum, Kidsboxx, Dječji svijet, Helen Doron, Cutie Cloud, 6točka2, Rosea, Haakaa, Tosama, Kreativna ovčica, Knofek, Spectra Baby Hrvatska, Mamino, Atelier Bebes, Kretex, Pegperego, Baby Natur vl. Katarina Juric, Balon Centar, KK Fabrics & Creations, Mati centar, Melli Aromatica, Klub roditelja nedonoščadi PALČIĆI, Aromara, Jasmina Cviljak photography, Hydra Life, Puna kolica, Merino, Biljke Plants, Udruga Don Kihot, Baby Walker, Alibidus, Nanobebe, E&m Baby Room, Bebastik, Big Baby, Ethereal, Medalis, Choose Shuz, BabyWalker, Aquaporin Inside, Blueair, Cleanlife, Darmar, Birdie i drugi.

2. AROMARA.jpg
petra miksik 

Roditelji i trudnice upoznat će se s najnovijim inovacijama, pametnim uređajima, moći će kupiti visokokvalitetne proizvode i opremu za bebe i novorođenčad: kolica, autosjedalice, nosiljke, krevetiće, posteljinu, obuću, odjeću, pelene, kozmetiku i kozmetički pribor, hranilice za bebe, dude i bočice, didaktičke igračke, personalizirane dekoracije za dječju sobu, ali se i upoznati s opcijama poticanja intelektualnog i emotivnog rasta kod djece te dobiti savjete od stručnjaka.

3. ATELIER BEBES.jpg
Promo 

4. BEBA STORE.jpg
Promo 

Za buduće mame, male puzavce i velike avanturiste

Kvalitetni materijali, trendi boje, jedinstveni uzorci zadovoljit će sve potrebe vaših beba i mališana - bili oni mali istraživači, velike maze, skakači, puzavci ili avanturisti! Sajam obuhvaća i poseban asortiman, od dječje kozmetike, higijene, igračaka, dekica, difuzora, balona i biljaka do izvrsnih edukacijskih programa uz utjecaj glazbe koji će bebama i djeci omogućiti da budu najzadovoljnija i najsretnija verzija sebe! Buduće i mlade mame posebno bi mogla oduševiti i ekspertiza koju mogu ponuditi certificirane porođajne i postpartum doule, učiteljice joge i bodyworka i drugi zanimljivi stručnjaci.

5. CUTIE CLOUDE.png
Promo 

Na sajmu će se predstaviti fotografi te mnogi drugi koji će pomoći roditeljima i onima koje će to prvi put postati da prve dane svojih beba pretvorite u najdivnije uspomene za cijeli život.

6. DJECJI SVIJET.jpg
Promo 

Uz Sajam za bebe i trudnice i drugi zanimljivi sadržaji

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se informirate, opremite po sniženim cijenama i provedete ugodno vrijeme sa svojom obitelji! Paralelno sa Sajmom za bebe i trudnice odvija se edukativna i interaktivna Izložba zmija & papiga. U unutarnjem Pavilionu na istočnom ulazu Family malla todleri i djeca u pratnji svojih roditelja moći će pobliže upoznati fascinantne zmije i živopisne papige te sa sobom ponijeti jedinstvenu uspomenu u obliku fotke.

6. HAAKAA.jpg
Promo 

Veliku i malu djecu očekuje i sjajna zabava u igraonicama na 1. katu Family malla. Upravo tamo krije se i poseban razlog za veselje i uzbuđenje najmlađih koji će moći zaviriti u Majushka Fashion Dolls kućice i čaroban svijet Majushka lutkica!

7. KIDSBOXX (1).jpg
Promo 

Sajam beba i trudnica u Family Mallu je mjesto gdje posjetitelji mogu pronaći baš sve što će im olakšati prve godine roditeljstva i učiniti ih najslađim uspomenama!

7. KIDSBOXX (2).png
Promo 

Family Mall, Ul. Velimira Škorpika 11b, Zagreb
Datum: 19.-21.4.2024.
Radno vrijeme sajma:
19.4. PETAK: 10 – 20 sati
20.4. SUBOTA: 10 – 20 sati
21.4. NEDJELJA: 10 – 19 sati
Ulaz: Besplatan!

Promo Sajam beba i trudnica

Promo Sajam beba i trudnica