Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Cosmopolitan je na kioscima!

Ljetna enciklopedija seksa, zabave, flerta i životnih mudrosti već danas može biti u vašim rukama. U novom broju Cosmopolitana upoznajemo vas s jednim hrabrim (a i zgodnim) vatrogascem, otkrivamo vam koji tip cure bi hot frajeri ...

Zvijezda s naslovnice novog broja Cosmopolitana je Taylor Hill: 21-godišnji model s 24-satnom navikom fotografiranja selfieja, koju svakodnevno prate milijuni sljedbenika na društvenim mrežama. Ljepotica kaže kako je posao modela genijalan jer ima priliku živjeti u uzbudljivom svijetu prepunom uzbudljivih ljudi, no ta privilegija nije rezervirana samo za manekenke.

I jedna Cosmo novinarka, Zagrepčanka Nađa Irena Fišić, živi život kao iz holivudskog filma. Trenutni dom joj je idilični otok Bali, s kojeg nam je poslala zanimljivu priču s naslovom "Je li surf bolji od seksa". Nađa je privela neke od tamošnjih najseksi surfera i temeljito ih ispitala sve što nas zanima na tu temu. A plaža je bila savršena lokacija za malu anketu o tome kako ulijeću frajeri diljem svijeta. Rezultat je sljedeći: Hrvatima samopouzdanje raste s promilima alkohola, Francuzi uletavaju bez pardona, Rusi djevojku zovu na rundu votke.

A mi vas pozivamo da hitno otrčite do prvog kioska, kupite svog Cosmo u paketu s cool knjigom i - uživate u čitanju! Potražite na svim kisocima od 25. srpnja!

Najnovije

Najpopularnije